Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lancering Nieuwsbrief Schieveste

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Bron: Gemeente Schiedam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Schiedam


Nieuwsbrief Schieveste gelanceerd
De gemeente Schiedam heeft een nieuw informatiemiddel voor het project Schieveste ingezet: Schieveste Nieuws 1. De eerste nieuwsbrief is deze week huis-aan-huis verspreid in Schiedam-Oost en ligt voor belangstellenden klaar in de Stadswinkel van het Stadskantoor, Stadserf 1. Andere geïnteresseerden zoals marktpartijen, investeerders en betrokkenen bij het project zullen een exemplaar toegestuurd krijgen.
In dit eerste nummer staat algemene informatie over de planontwikkeling voor het project Schieveste, waarvan de renovatie van het stationsplein onderdeel uitmaakt. Het gaat hier om een nieuwe inrichting van het plein. Er wordt al hard gewerkt aan het stedenbouwkundig ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie