Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Den Helder brengt I/D-banen tot stand

Datum nieuwsfeit: 18-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

Oproep aan organisaties om zich aan te melden voor I/D-banen

betreft: week: week 42

De gemeente Den Helder heeft voor het jaar 2002 van de Rijksoverheid de mogelijkheid gekregen om 25 In- en Doorstroombanen tot stand te brengen. I/D-banen zijn gesubsidieerde banen in de collectieve en non-profitsector voor langdurig werklozen. De banen zijn gericht op instroom in het arbeidsproces en de doorstroom naar andere functies in het arbeidsproces.

Organisaties die voldoen aan de voorwaarden, zoals bedoeld in artikel 1 lid 3, 4 en 5 van het Besluit In- en Doorstroombanen en die menen in aanmerking te komen voor één of meerdere I/D-banen, dienen vóór 1 december 2001 een gemotiveerd verzoek in te dienen aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Den Helder. Het adres is: Postbus 36, 1780 AA in Den Helder.

Mocht u naar aanleiding van het bovenstaande nog nadere informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met de heer Ch.L. Mica, consulent In- en Doorstroombanen. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 0223-671587.

laaste verandering: oktober 18, 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie