Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kapitaalinjectie voor Smarthaven door NIB Capital

Datum nieuwsfeit: 19-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Persbericht

KAPITAALINJECTIE VOOR SMARTHAVEN

Amsterdam, xx 19 oktober 2001. SmartHaven, ontwikkelaar van kennismanagement componenten, heeft nieuw kapitaal aangetrokken. De kapitaalinjectie, ter grootte van EUR 1,5 miljoen, is afkomstig van NIB Capital Private Equity NV, en zal gebruikt worden voor het verder uitrollen van SmartHaven's product, de Classification Engine. Daarnaast kan SmartHaven hierdoor verder investeren in de ontwikkeling van nieuwe componenten voor de kennismanagement markt, die het bedrijf nog dit jaar op de markt wil brengen.

Volgens SmartHaven-directeur Frans Biegstraaten onderstreept het slagen van de financieringsronde de potentie van de producten van SmartHaven. 'Bedrijven concentreren ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie