Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jongen aangehouden in verband met ontuchtzaak Driebergen

Datum nieuwsfeit: 19-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-10-2001
Persbericht Regionaal, 10.00 uur

Jongen aangehouden

DRIEBERGEN- Op woensdag 17 oktober werd een minderjarige jongen aangehouden die er van wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij ontuchtige handelingen gepleegd met kinderen op 22 augustus en 8 september 2001.

Op woensdag 22 augustus werd bij de politie de melding gemaakt van ontucht met drie kinderen die verbleven op de camping Het Grote Bos in Driebergen. Een tweede melding werd gedaan op zaterdag 8 september 2001. Hierbij zouden twee kinderen het slachtoffer zijn geworden van ontuchtige handelingen.

Naar aanleiding van beide gevallen heeft de Politie Regio Utrecht een rechercheteam geformeerd dat het onderzoek pleegde naar beide zaken. Door de politie werd een groot buurt- en passantenonderzoek gehouden en zijn een groot aantal getuigen gehoord. Door uitgebreid onderzoek kon de politie op 17 oktober de jongen aanhouden. De jongen heeft bij de politie een gedeeltelijk bekennende verklaring afgelegd.

De politie heeft de zaak nog in onderzoek. De verdachte zal vandaag worden voorgeleid aan de kinderrechter.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie