Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie: genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen

Datum nieuwsfeit: 19-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Erasmus Universiteit Rotterdam

19 oktober 2001

Onderzoek naar de introductie van genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen

De introductie van genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen is in Nederland niet onopgemerkt gebleven. Ondernemingen in de voedingsmiddelenindustrie zijn de afgelopen jaren geconfronteerd met nieuwe wet- en regelgeving, acties van milieuactivisten, en een sluimerend wantrouwen van consumentenvertegenwoordigers. Maatschappelijke kwesties echter hoeven niet noodzakelijkerwijs een bedreiging te vormen voor de concurrentiepositie van ondernemingen, stelt Pursey Heugens in zijn proefschrift Strategische issues management: implicaties voor de presentatie van ondernemingen. Zelfs netelige vraagstukken, zoals de introductie van genetisch gemodificeerd voedsel, kunnen op langere termijn bijdragen aan het economische succes ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie