Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Provincie organiseert West-Vlaanderen muzikaal in Harelbeke

Datum nieuwsfeit: 19-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie West-Vlaanderen

Persberichten

West-Vlaanderen Muzikaal
Brugge, 11/10/2001
Op vrijdag 19 oktober 2001 organiseert de Provincie West-Vlaanderen in het Cultureel Centrum het Spoor te Harelbeke om 20 uur de elfde editie van West-Vlaanderen Muzikaal. Centraal staan de West-Vlaamse laureaten van de Nationale Muziekwedstrijd Axion Classics 2000 van Dexia Bank.

De Nationale Muziekwedstrijd 2000 georganiseerd door Dexia Bank leverde veertien West-Vlaamse laureaten op. Elf van hen worden door het Provinciebestuur West-Vlaanderen in het Cultureel Centrum het Spoor op de planken gebracht. De Bestendige Deputatie zal de jonge muzikanten huldigen. De laureaten zijn: Alexander BESANT (piano), Tom DECOCK (slagwerk), Brecht DEGRYSE (piano), Lot DEMEYER (hobo), Laure DERMAUT (viool), Erika DUPUIS (dwarsfluit), Evy VANCALBERGH (saxofoon), Pieter VANDENBERGHE (piano) Ruben VANDEN BROECKE (slagwerk), Kenny VANSTEENKISTE (saxofoon), Wouter VERCRUYSSE (cello).

Zij zullen ter gelegenheid van West-Vlaanderen Muzikaal optreden. Het belooft dan ook een gevarieerde avond en een boeiende kennismaking met dit jonge talent te worden.

De toegang tot de manifestatie is gratis. Wie de manifestatie wil bijwonen dient te reserveren op het onderstaande adres of telefoonnummer:

Provincie West-Vlaanderen, Dienst voor Cultuur, Provinciehuis Boeverbos,
t.a.v. mevrouw Els Dekoninck, Koning Leopold III-laan 41, 8200 Sint-Andries (tel.050/40.34.05)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie