Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Poll CDAsite: asielzoeker zonder papieren apart behandelen

Datum nieuwsfeit: 19-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: CDA
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Ruime meerderheid van bezoekers CDA-sites voor aparte behandeling asielzoekers zonder papieren

Asielzoeker zonder papieren apart behandelen? Zo luidde de laatste poll, op de zogenoemde publiekssite www.cda.nl en CDAnet, (www.cdanet.nl), de community voor CDA-leden. De uitslagen verschillen niet veel.

Op de publiekssite stemde 265 (83,9%) van in totaal 316 deelnemers aan de poll voor een aparte behandeling van asielzoekers zonder papieren. In de community 19 (90,5%) van in totaal 21 deelnemers.

Het CDA wil asielzoekers van wie de identiteit niet meteen vast te stellen is, buiten de asielprocedure houden. Voor hen wil de partij nieuwe opvangcentra inrichten, zodat er meer tijd vrijkomt om te bepalen of de asielaanvrager de juiste identiteit meldt.

Inmiddels is er een nieuwe poll geplaatst, zowel op de publiekssite als de in de community. De nieuwe vraag/stelling luidt: Kwartje van Kok moet verdwijnen. Breng uw stem uit, op de publiekssite en/of in de community.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie