Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationaal debattoernooi in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 20-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Nationaal debattoernooi in Amsterdam

AMSTERDAM, 08-10-2001 -- Op 20 oktober aanstaande organiseert debatvereniging Bonaparte een groots opgezet landelijk debattoernooi, dat geldt als de opening van het Nederlandse debatseizoen 2001-2002. Het toernooi was in voorgaande jaren een groot succes en ook dit jaar worden er weer ruim 60 deelnemers verwacht die zullen debatteren over actuele onderwerpen.


Deelname aan het toernooi staat open voor iedereen, maar traditioneel bestaat het grootste gedeelte van de deelnemers uit studenten en afgevaardigden van (politieke) jongeren organisaties die enige ervaring hebben in het debatveld. De debatten zullen zowel in de voorrondes als in de finale ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie