Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen

Datum nieuwsfeit: 20-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Groningen
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Groningen, plaats: Diverse 20-10-2001
Politiebericht Groningen
zaterdagochtend 20 oktober 2001

Dagelijkse berichten

Groningen: wel beroofd , geen slachtoffer Een 28-jarige man zonder vaste woonplaats meldde zich vrijdagavond aan het politiebureau Rademarkt. De man verklaarde in het Noorderplantsoen iemand te hebben bedreigd en beroofd. Bovendien moest de man volgens zijn zeggen nog andere zaken bekennen. De verdachte verklaarde het slachtoffer met een kapot geslagen bierfles te hebben bedreigd en negentig gulden te hebben buit gemaakt. Door een slachtoffer is echter geen aangifte gedaan. De verdachte is wel ingesloten.

Groningen: aangereden door motor
Een 24-jarige vrouw uit Groningen is vrijdagmiddag op de Westersingel aangereden door een motorfiets. De vrouw wilde met haar fiets links afslaan. Daarbij lette zij niet op de motorfiets achter haar en reed voor de motor langs de kruising op. De motor reed haar aan en zij moest met knieletsel naar een ziekenhuis .

Groningen: jongen slaat man in gezicht
Op de Gelkingestraat heeft de politie een 16-jarige jongen uit Hoogezand aangehouden. De jongen had in een café aan de Grote Markt woorden gekregen met een 38-jarige stadjer over diens vriendin. Hierbij werd door de verdachte aan de stadjer een vuistslag uitgedeeld. Nadat de heren de kroeg waren uitgezet werd de vechtpartij op straat voortgezet. De Hoogezandster deelde daarbij weer enkele klappen uit. Hij werd aangehouden en verhoor aan het bureau overgedragen aan zijn ouders.

Groningen: lastige klant
De politie moest vrijdagmiddag een 55-jarige stadjer uit een stadsbus halen. De man was nogal lastig in de bus en weigerde zijn plaatsbewijs te tonen. Hierbij werd de chauffeur van de stadsbus bedreigd en voor racist uitgemaakt. Ook tegenover de politieagenten gedroeg de verdachte zich zeer agressief. Aan het bureau gebracht kreeg de man een proces verbaal, waarna hij gekalmeerd naar huis mocht.

Groningen: letsel na tas in voorwiel
Een 25-jarige vrouw uit Groningen liep vrijdagmiddag op de Helperzoom hoofdletsel op. Zij kreeg door onbekende oorzaak de aan haar stuur hangende tas in het voorwiel, waarna deze blokkeerde. De vrouw vloog vervolgens met de fiets over de kop. Zij moest uiteindelijk met nek en hoofdletsel naar een ziekenhuis worden gebracht.

Groningen: aangehouden na bedreiging
Een 28-jarige man uit Den Haag werd vrijdagavond bij het Noorderstation aangehouden. De man viel een 23-jarige vrouw uit Groningen lastig en bedreigde haar. De vrouw wist de politie te waarschuwen en op aanwijzing van haar kon de man worden opgepakt. In zijn kleding droeg de verdachte een groot mes. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Groningen: eenzijdig ongeval
Op de Asingastraat belandde vrijdagavond een 38-jarige Groninger met zijn fiets op de straat. De man bleek zwaar onder invloed te zijn, waardoor hij met zijn hoofd op het wegdek terechtkwam. Hierbij liep de man een forse hoofdwond op, waarvoor hij in het ziekenhuis werd behandeld. Aan het bureau bleek dat de stadjer meer dan 2 promille alcohol in zijn bloed had. Hij is na verhoor naar huis gebracht om zijn roes uit te slapen.

Groningen: vechtpartij met gewonden
Op het Gedempte Kattendiep ontstond afgelopen nacht een steekpartij tussen vijf asielzoekers. Twee van hen werden op straat plotseling door een groepje mannen die in een auto passeerden belaagd. Een 17-jarige man uit Hooghalen werd daarbij door de mannen uit de auto met een mes gestoken. Toen zijn 17-jarige metgezel tussen beide wilde komen werd ook hij met het mes in zijn arm gestoken. Snel aanwezige agenten konden drie mannen uit Appingedam, Delfzijl en Bergum aanhouden. De 17-jarige stadjer werd na behandeling van zijn steekwonden eveneens aangehouden. De man uit Hooghalen is in het ziekenhuis opgenomen. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak en achtergrond van de steekpartij.

Groningen: brandstichting
Op de Neutronstraat raakte afgelopen nacht een vrachtauto met rollen papier in brand. Getuigen waarschuwden de brandweer en politie met de mededeling dat er bossages in brand zouden staan. Het bleek echter te gaan om een geparkeerde vrachtauto met voor ruim een ton aan papierrollen. De brandweer wist de zaak snel te blussen. De schade aan het voertuig beloopt door de brand gauw 30 duizend gulden.

Groningen: gestolen auto
Op de Kraneweg troffen agenten afgelopen nacht een 28-jarige man zonder vaste woonplaats aan. De man stond enige tijd opvallend voor een postkantoor aan de Kraneweg. Getuigen waarschuwden de politie. Toen zij de man aanspraken bleek de auto waarin hij zat gestolen te zijn in Ten Boer. Bovendien was het voertuig gesignaleerd bij een inbraak in Smilde. De verdachte is ingesloten voor onderzoek naar de diefstallen.

Groningen: auto over de kop
Op de Borgweg raakte een 20-jarige man uit Schildwolde afgelopen nacht met zijn auto over de kop. De bestuurder verklaarde plotseling geen remmen meer te hebben, waardoor hij uit de bocht vloog. De auto kwam op het dak terecht. De man kon zich zelf bevrijden. Hij moest wel met onbekend letsel naar een ziekenhuis. De auto zal technisch worden onderzocht.
.

Haren: vernielzucht
Op de Kerkstraat wist de politie vannacht een 30-jarige man uit Haren aan te houden. Getuigen zagen dat de man een ruit ingooide van een kapperszaak op de Rijksstraatweg. Na een onderzoek in de omgeving van het Raadhuisplein troffen agenten ook een vernielde personenauto en een afgebroken slagboom van een binnenplaats aan. De man werd meegenomen voor verhoor en in de loop van de nacht weer vrij gelaten. Hijbleek zich onder invloed van alcohol even te moeten afreageren.

Groningen: lastige kroegbezoeker
In een café aan de Grote Markt heeft de politie vannacht een 28-jarige stadjer aangehouden. De man had in het café ruzie gekregen met een 36-jarige man uit Nieuweschans. Hierbij sloeg de Groninger met een longdrinkglas in het gezicht van de stadjer. Het slachtoffer moest met een forse hoofdwond naar een ziekenhuis. De verdachte is ingesloten.

Groningen: vernieling autos
Op de Haddingestraat heeft de politie vannacht een 29-jarige man uit Groningen aangehouden. De man vernielde volgens getuigen meerdere geparkeerde personenautos. Agenten konden de verdachte snel traceren en aanhouden. Er werden twee beschadigde autos aangetroffen. De verdachte is ingesloten.

Geroningen: inbraak in super
Op de Hora Siccamasingel werd afgelopen nacht ingebroken in een supermarkt. De daders kwamen de winkel binnen door de voordeurruit te vernielen. Uit de winkel werd een hoeveelheid sigaretten weggenomen. De sloten van de schappen met rookwaren werden open gebroken.

Groningen: gapende hoofdwond
Een 31-jarige stadjer liep zondagochtend nabij de Zwanestraat een gapende hoofdwond op. De man liep op straat en werd daarbij bijna aangereden door een bestelauto. Toen het slachtoffer een klap tegen de auto gaf stopte de bestuurder. Deze sloeg het slachtoffer vervolgens met een ijzeren staaf op zijn hoofd en reed daarop weg. Het slachtoffer moest voor onderzoek naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de automobilist.

Groningen: verdachte van ongeval aangehouden
Dankzij alert optreden van een tweetal stadswachten kon vrijdagmiddag op de Nieuwe Boteringestraat een 33-jarige Groninger worden aangehouden. De man bleek een week geleden op de Beneluxweg een aanrijding te hebben veroorzaakt, waarna hij was doorgereden. De stadswachtmedewerkers zagen de man rijden en herkenden de bestuurder en auto op grond van het signalement. Nadat zij de meldkamer hadden geinformeerd kon de bestuurder snel worden aangehouden. De man is ingesloten. Hij bleek nog voor enkele diefstallen te moeten worden gehoord.

Groningen: belangstelling voor geparkeerde autos Getuigen zagen afgelopen nacht dat een 17-jarige jongen uit Hoogezand erg veel belangstelling toonde voor geparkeerd staande autos. Toen agenten een praatje met hem maakten en hem naar zijn naam vroegen bleek de jongen gezocht te worden voor een ander onderzoek. Van vernielingen of inbraken bleek nog geen sprake. De jongen is ingesloten.

Diverse: alcohol aanhoudingen
Op de Nieuwstad hield de politie vrijdagnacht een 25-jarige man uit Leeuwarden aan. De man blokkeerde met zijn auto de rijbaan van de Nieuwstad om even met de dames te gaan praten. Toen agenten de man aanspraken bleek hij onder invloed van alcohol te zijn. Aan het bureau bleek de meter uit te slaan tot 1.2 promille. *Op de Zonnelaan werd een 59-jarige Groningse aangehouden voor het rijden onder invloed. De vrouw stond met haar auto midden op de rijbaan stil. Toen agenten haar aanspraken bleek zwaar onder invloed te zijn en nauwelijks meer op haar benen te kunnen staan. Aan het bureau gekomen lukte het niet een blaastest af te leggen, waarop een bloedproef werd afgenomen. Beiden kregen een proces verbaal. *In Musselkanaal werd op de Schoolstaat een 31-jarige man uit Stadskanaal aangehouden. De man had met zijn bromfiets de gehele rijbaan nodig om thuis te kunnen komen. Toen agenten hem hadden staande gehouden zagen ze dat de man te diep in het glaasje had gekeken. Een blaastest wees uit dat hij bijna 2 promille alcohol in zijn bloed had. Het rijbewijs van de man werd in genomen
*In uithuizen werd op de Leeuwstraat nog een 56-jarige inwoner van Uithuizermeeden met iets meer dan 0.5 promille aangehouden. Zij kregen eveneens een proces verbaal.

Kolham: auto vol gebreken
Op de A7 werd vrijdagochtend een 27-jarige man uit Nieuwolda aangehouden. De man reed met een bedrijfsauto van zijn werkgever uit Sappemeer, terwijl de auto verschillende gebreken zoals gladde banden vertoonde. Ook de aanhangwagen achter de auto vertoonde gebreken. De bestuurder bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De auto is in beslag genomen voor een technisch onderzoek. Werkgever en bestuurder kregen een proces verbaal.

Hellum: auto tegen lantaarnpaal
Op de Hoofdweg botste vrijdagnacht een 23-jarige man uit Siddeburen met zijn auto tegen een lantaarnpaal. De man en zijn 18-jarige passagier moesten met onbekend letsel naar een ziekenhuis in Delfzijl worden gebracht. Daar werd van de bestuurder een bloedproef genomen in verband met vermeend alcohol gebruik. De auto werd zwaar beschadigd afgevoerd.

Delfzijl: hoofdletsel na botsing
Een 42-jarige man uit Delfzijl liep vrijdagmiddag hoofdletsel op nadat hij met zijn fiets geen voorrang had verleend aan een 76-jarige automobilist uit die plaats. De fietser wilde de kruising Barentsstraat/Buschstraat oversteken, maar zag de auto over het hoofd. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De auto liep nauwelijks schade op.

Ten Boer: bedreiging in AZC
Een 17-jarige inwoner van het AZC vrijdagavond aangehouden. De man bleek een medewerkster van het AZC met een mes te hebben bedreigd, nadat tussen diverse bewoners een vechtpartij was ontstaan. De 17-jarige bewoner toonde daarbij een mes. Toen de medewerkster de man het mes wilde afpakken bedreigde hij haar. Uit veiligheidsoverwegingen is de man meegenomen voor een nachtje politiecel. De rust keerde na de aanhouding snel terug.

Stadskanaal: kwekerij
In een woning aan de Dopheide trof de politie vrijdagmiddag een kleine hennepkwekerij aan. Naar aanleiding van klachten stelden agenten een onderzoek in. Op de zolder van de woning werd een professioneel ingerichte kwekerij met ruim 300 planten gevonden. De bewoner bleek niet thuis. De planten, incluis benodigde apparatuur als lampen, filters, ventilatoren en het bevloeiingssysteem, werden in beslag genomen en vernietigd. De bewoner krijgt een proces verbaal.

Winschoten/Oude Pekela: bromfiets controle
Vrijdagmiddag werden in Winschoten en Oude Pekela bromfiets controles gehouden. Ruim 30 voertuigen moesten aan een controle worden onderworpen. In 26 gevallen werd een proces verbaal opgemaakt voor technische gebreken, niet dragen van een helm of het niet hebben van een verzekering. Twee bromfietsen werden meegenomen naar het bureau.

Nieuwe Pekela: vernielingen
Drie dertienjarige jongens moesten vrijdagmiddag mee naar het politiebureau. De heren waren gesnapt toen zij op het terrein van een grondwerkbedrijf verschillende geparkeerde kranen, bulldozers en shovels aan het vernielen waren. De geconstateerde schade beloopt bijna tienduizend gulden. De heren zijn aan de ouders overgedragen. De politie stelt een verder onderzoek in.

Stadskanaal: mishandeling
Een bezoeker van een café aan de Hoofdstraat liep vrijdagavond een zeer ernstig oogletsel op. De man( gegevens nog niet bekend) werd in het ziekenhuis opgenomen. Hij had samen met een 37-jarige man uit Stadskanaal in de kroeg ruzie gekregen met de 50-jarige eigenaar van het café. Dit ontaarde uiteindelijk in een vechtpartij en klapperij over en weer. Het slachtoffer en zijn maat werden door de eigenaar en zijn zonen naar buiten gewerkt. Daar bleek dat het slachtoffer ernstig oogletsel had opgelopen en vermoedelijk een oog moet missen. De cafebaas werd aangehouden en gehoord. De politie stelt een

Inlichtingen afdeling Communicatie tel. 0900-8844 (30ct pm)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Het leven is één groot spel volgens auteur van Yurish level 10
Onlangs verscheen bij Uitgeverij U2pi in Den Haag het boek “Yurish level 10” van Chris Towel. De meest gestelde vraag...

Vakantiebeurs Limburg zondag 20 november 2016 te Sittard
Op zondag 20 november van 10:00-17:00 uur wordt voor het eerst de gratis Vakantiebeurs Limburg in het Fortuna Sittard Stadion...

Bavaria trotse winnaar SMA Piet Heyn Award 2016
Wat een prachtige gala-avond had de Sales Management Association (SMA) ook dit jaar weer georganiseerd om de SMA Piet Heyn...

Milde vogelgriep in Deurne
Milde vogelgriep in Deurne Nieuwsbericht | 28-10-2016 | 10:55 In Deurne (Noord-Brabant) is bij een pluimveebedrijf met zo'n 11.000 kalkoenen...

KWL Maastricht sluit logistiek contract met Amerikaans medisch bedrijf
KWL European Warehousing & Logistics BV, specialist in hoogwaardige en medische logistiek, heeft wederom een meerjarig contract afgesloten met een...

SES YTD and Third Quarter 2016 Results
SES YTD and Third Quarter 2016 Results LUXEMBOURG-(BUSINESS WIRE)- SES S.A. (Euronext Paris and Luxembourg Stock Exchange:SESG) reports financial results...

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...