Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 20-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 20-10-2001

1ePersberichtenzaterdag20oktober2001

Politieberichten

Veldhoven: Verkeerscontrole A67
Vrijdagavond tussen 18.30 en 23.30 uur zijn tijdens een verkeerscontrole op de A67 129 automobilisten gecontroleerd. De controle werd uitgevoerd in samenwerking met de Douane en de KLPD. Vier verdachten,16, 17 en 18 jaar oud, uit Hamont Achel en Neerpelt zijn aangehouden voor het in het bezit hebben van 48 gram gedroogde paddos. Zij zijn overgebracht en ingesloten in het politiebureau. Bij de controle zijn verder processen-verbaal uitgeschreven voor: 2 bestuurders kregen een boete opgelegd van fl. 500,- voor het rijden met rode diesel 2 bestuurders voor het rijden in een buitenlandse auto met een Nederlands rijbewijs 1 automobilist voor het voorhanden hebben van een geheim handwapen (dolk in pen). Een Duitse automobiliste die met een snelheid van 200 km/u over de snelweg reed kon, door tussenkomst van de Officier van Justitie, na betaling van fl. 1.500,- haar weg vervolgen.

Eindhoven: Alcohol
Vrijdagavond rond 20.30 uur is op de Aalsterweg een 43-jarige automobilist uit Eindhoven gecontroleerd. Hij was daar tegen een stilstaande auto gereden. Bij controle bleek de man gedronken te hebben. Hij blies 1,15 pro mille. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Eindhoven: Schennispleger aangehouden
Vrijdagavond rond 20.25 uur is in het EVV stadion aan de Charles Roelslaan een 21-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij had daar op de tribune zijn ontbloot achterwerk aan het publiek getoond. De gewaarschuwde politie sprak de man daarop aan. Door een steward werd zijn seizoenkaart ingenomen en is aan hem de toegang tot het stadion ontzegd. Op vordering het stadion te verlaten weigerde de man te vertrekken. Hierop is de man aangehouden. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Vrijdagavond rond 22.20 uur is een 28-jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. Getuigen waarschuwden de politie dat twee mannen aan het inbreken waren in een woning op de Willem de Zwijgerstraat. Een agent met diensthond zag de mannen aankomen lopen richting Kleine Berg. De 28-jarige man probeerde zich te onttrekken aan zijn aanhouding. Hij rukte zich los en liep weg richting Willem de Zwijgerstraat. De agent stelde zijn hond, die de verdachte vast beet. Een te hulp geschoten politiepatrouille heeft de verdachte overgebracht en ingesloten in het politiebureau. De bij verdachte aangetroffen inbrekerswerktuig zijn inbeslaggenomen.

Eindhoven: Verdachten vechtpartij aangehouden
Zaterdagmorgen rond 1.45 uur zijn op het Stratumseind een 17-jarige meisje en 19-jarige man uit Best en een 21-jarige man uit Boxtel aangehouden. Een politiepatrouille trof hen daar vechtend aan. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verdachten aangehouden
Zaterdagmorgen om 2.45 uur is op het Stratumseind een 20-jarige man uit Eindhoven aangehouden. Hij had daar een portier van een horecagelegenheid bedreigd en geslagen. De man verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Tevens uitte hij zeer onwelvoeglijke taal naar de agenten. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Verdachte inbraak auto aangehouden
Zaterdagmorgen rond 3.35 uur is op de Boschdijk een 24-jarige man aangehouden. Een getuige zag dat hij daar aan een auto stond te rommelen. De gewaarschuwde de politie trof de verdacht daar bij een geopende auto aan. De verdachte is voor nader onderzoek inge-sloten in het politiebureau.

Eindhoven: Verdachten diefstal etenswaren aangehouden Zaterdagmorgen rond 6.00 uur zijn op de Zeelsterstraat twee mannen, 29 en 30 jaar oud, uit Eindhoven aangehouden. Een politiepatrouille zag dat de mannen daar in het bezit waren van 3 zakken krentenbollen, een zak met zachte broodjes en een zak tropical mix nootjes. Bij onderzoek bleek dat de goederen afkomstig waren van de bevoorrading van een bakker op de Bredalaan. De verdachten zijn ingesloten aan het politiebureau.

Helmond: Diefstal auto
Vrijdag tussen 0.30 en 10.00 uur is vanaf de Mercuriuslaan een rode personenauto Ford Fiësta, kenteken FS-TD-61, gestolen.

Helmond: Verdachten aangehouden
Zaterdagmorgen rond 2.15 uur zijn op de Havenweg drie mannen, 20, 21 en 24 jaar oud, uit Helmond aangehouden. De 20-jarige Helmonder had daar in een horecagelegenheid een 24-jarige man uit Helmond geslagen. De gewaarschuwde politie hield de Helmonder aan. De 21 en 24-jarige Helmonder bemoeide zich met de aanhouding. Op vordering van een agent te vertrekken weigerden zij te gaan. Tevens bracht de 24-jarige verdachte een Hitlergroet naar de politiepatrouille. Beiden zijn aangehouden en voor onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Tegen de verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Alcohol
Zaterdagmorgen rond 2.00 uur is op de Hendrik Herpstraat een 35-jarige automobilist uit Helmond aangehouden. Een politiepatrouille zag dat hij daar een rood verkeerslicht negeer-de en doorreed. Bij controle bleek hij gedronken te hebben. Hij blies 0,65 pro mille. De man kreeg een geldboete van fl. 500,- opgelegd.

Op de Rivierensingel is zaterdagmorgen rond 3.05 uur een 27-jarige automobilist uit Deurne aangehouden. Hij bleek gedronken te hebben. De man blies 1,40 pro mille. Hij kreeg een rijverbod van 7 uur opgelegd. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Zaterdagmorgen rond 3.00 uur viel het slingerend rijgedrag van een automobiliste op de Kasteel Traverse op. Bij controle bleek de 30-jarige bestuurster uit Bakel SMS-berichtjes aan het versturen te zijn. Tevens had zij gedronken. Zij blies 1,15 pro mille. De vrouw kreeg een rijverbod van 5 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Helmond: Verdachte vernieling aangehouden
Zaterdagmorgen om 6.25 uur is op het Sallandhof een 45-jarige man uit Eindhoven aange-houden. Een getuige zag dat hij daar tegen een geparkeerde auto schopte. De gewaar-schuwde politie trof hem daar aan. De auto bleek rondom beschadigd en gedeukt te zijn. De verdachte is voor verhoor overgebracht en ingesloten in het politiebureau.

Nuenen: Inbraak in een woning
Vrijdagavond tussen 18.30 en 21.30 uur is ingebroken in een woning aan de Boordseweg. Aan de achterzijde is het slot van de deur geforceerd. Uit de woning verdwenen drie pas-poorten en een fototoestel.

Son: Alcohol
Zaterdagmorgen rond 0.10 uur is op de Dommelstraat een 56-jarige automobilist uit Gerwen aangehouden. Hij bleek gedronken te hebben. De man blies 1,35 pro mille. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur opgelegd en een proces-verbaal.

Someren: Verdachten bedreiging aangehouden
Zaterdagmorgen rond 1.40 uur zijn op het Wilhelminaplein een 27-jarige man uit Boxmeer en een 40-jarige man uit Someren aangehouden. Zij hadden daar in een horecagelegenheid meerdere bezoekers met een vuurwapen en mes bedreigd. Bij onderzoek ter plaats bleek in een bloembak aan de Postelstraat en de Speelheuvelstraat een aansteker, gelijkend op een vuurwapen, en een mes te liggen. Het mes en de aansteker zijn inbeslaggenomen. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Oirschot: Alcohol
Zaterdagmorgen rond 3.05 uur is op de Bestseweg een 28-jarige automobilist uit Oostel-beers aangehouden. Hij viel daar op door zijn slingerend rijgedrag. Bij controle bleek hij gedronken te hebben. De man verleende niet de volle medewerking aan het onderzoek. Hij kreeg een rijverbod van 9 uur opgelegd. Zijn rijbewijs is inbeslaggenomen. Tegen verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

Gemert: Verdachten vernieling aangehouden
Zaterdagmorgen rond 3.40 uur zijn op de Broekstraat drie jongens, 14,16 en 17 jaar oud, uit Beek en Donk aangehouden. Een politiepatrouille zag dat de jongens daar de ruiten van een abri vernielden. De verdachten zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Deurne: Controle verlichting
Zaterdagmorgen zijn op de Hogeweg 12 brom-/ fietsers bekeurd voor het niet voeren van de juiste- of geen verlichting.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...

Vakantieparken in Nederland zijn vol
De vakantieparken in Nederland zitten deze herfstvakantie nagenoeg vol. Wie nog in een bungalow in eigen land wil verblijven moet...

Expositie en Online Veiling tegen het Stierenvechten
CAS International (Comité Anti Stierenvechten) gaat samen met Marcello’s Art Factory en Global Art vzw een tweetal kunstexposities houden in...

Stop Kamagra nieuw initiatief tegen illegale handel erectiemiddelen
Om de onveilige en ongecontroleerde handel in Kamagra tegen te gaan is de beweging Stop Kamagra opgericht. Stop Kamagra is...

Kledingkopen.nl laat bezoekers bewust shoppen
Niet alleen prijsbewust online kleding kopen, maar ook in het besef hoe kleding is geproduceerd. Dat is wat Kledingkopen.nl haar...

Nederlands bedrijf ontwikkelt veiliger alternatief cloud servers
Steeds meer bedrijven gebruiken virtuele of cloud servers voor bijvoorbeeld hun website. Hier zit echter een veiligheidsrisico aan. Waar fysieke...

Marcella Smeele biedt frisse kijk op muziek marketing
Marcella Smeele, een fris nieuw gezicht in de muziekwereld, lanceert na een uitverkochte eerste ronde dit najaar 8 masterclasses speciaal...

Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem
Groot Nederlands ziekenhuis kiest voor Ascom-communicatiesysteem GOeTEBORG, Zweden-(BUSINESS WIRE)- Medisch Spectrum Twente (MST), het nieuwe 670 bedden tellende ziekenhuis in...

Senioren krijgen valpreventie aan huis
Beweegcoach Steven Schildmeijer geeft ouderen in de regio Haaglanden wekelijks les in valpreventie aan huis. Dit om op een laagdrempelige...

Reisgids van alle 7.500 Nederlandse plaatsen nu in één app
Reisgidsen over Nederland gaan altijd over de bekende 2.500 steden en dorpen. Maar ons land heeft nóg 5.000 woonplaatsen, die...

Grote verschillen in Europese premies autoverzekeringen
Premies van autoverzekeringen blijven stijgen. Soms zelfs met 20 procent. Klachteninstituut Kifid vindt dit te ver gaan. Het instituut pleit...

Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren
Murata koopt IPDiA, leider in hoogwaardige silicium condensatoren KYOTO, Japan & CAEN, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- Murata Manufacturing Co., Ltd. (TOKYO:6981) (ISIN:JP3914400001)...

Geelvinck Festival: fortepiano’s met karakter – muziek met een verhaal
De 6e editie van het Geelvinck Fortepiano Festival is met ruim 45 kamermuziekconcerten van barok tot nieuwe composities internationaal het...

Erik Akerboom, Hoofd Nederlandse Politie, geeft keynote op HostingCon
Penton’s HostingCon maakt bekend dat de hoofdcommissaris van de Nederlandse politie, de heer Erik Akerboom, op 12 oktober keynote spreker...