Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiemarkt energiebesparing in gemeentehuis Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 20-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Stadskanaal

Informatiemarkt energiebesparing en duurzaam bouwen in gemeentehuis Stadskanaal

17 oktober 2001

Op zaterdag 20 oktober 2001 wordt op initatitief van Essent en de gemeente Stadskanaal van 10.00 tot 16.00 uur een informatiemarkt over energiebesparing en duurzaam bouwen georganiseerd in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1, in Stadskanaal.

Op de markt geven energiebedrijf Essent, het Informatiepunt Duurzaam Bouwen Groningen en een groot aantal bedrijven uitleg over onder andere zonneboilers, energieprestaties van woningen en duurzaam gebouwde woningen.

Het EnergiePrestatieAdvies (EPA ) geeft inzicht in de mogelijkheden om energie te besparen. Wie zo'n advies voor zijn woning laat opstellen, kan extra subsidie krijgen als maatregelen uit de EPA worden uitgevoerd. Ook over andere subsidiemogelijkheden, zoals bijvoorbeeld de actie ZonZeker wordt informatie gegeven. Met deze actie kunnen, door extra subsidie van Essent en de provincie Groningen, particulieren duizenden guldens besparen bij de aanschaf van zonneboilers en zonnepanelen.

De gemeente nodigt belangstellenden van harte uit de informatiemarkt te bezoeken. De toegang is gratis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie