Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Eemland zuid

Datum nieuwsfeit: 21-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-10-2001

Politieberichten district Eemland zuid, 14.15 uur
Verkeerscontrole en joyriding

AMERSFOORT Zaterdagmiddag en avond heeft de politie op verschillende lokaties verkeerscontroles gehouden. Er werden tien bekeuringen uitgeschreven voor onder andere het niet dragen van de autogordel, verlopen APK keuring en het rijden door rood.

Op de Columbusweg werd een 24-jarige Amersfoorter aangehouden nadat hij door het rode verkeerslicht was gereden. Het bleek dat hij niet in het bezit was van een rijbewijs en bovendien de auto van zijn buurvrouw had meegenomen zonder haar toestemming of medeweten. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval met letsel

AMERSFOORT Een 49-jarige Amerfsoorter en zijn 12-jarige zoon zijn zaterdagmiddag rond drie uur gewond geraakt nadat zij met hun motorfiets tegen een bestelauto van een 43-jarige man uit Driebergen botsten.

De bestelauto reed met de motor achter zich op de Hogeweg. Beiden sloegen rechtsaf richting Stoutenberg. Vrijwel direct wilde de mottorijder de bestelauto inhalen. Hij had echter niet gezien dat de auto de intentie had direct linksaf te slaan en richting aangaf. Een aanrijding was het gevolg.

De man en zijn zoon zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie