Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Pc basisschool De Wegwijzer Houten wint f5000,-

Datum nieuwsfeit: 21-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Digitale Gemeente Houten

Pc basisschool De Wegwijzer wint f5000,-

zondag 21 oktober 2001 - Bron: A. van Barneveld (Directeur Wegwijzer)

Vrijdagmiddag 19 oktober heeft groep 7 van de pc basisschool de Wegwijzer uit Houten de landelijke finale van het postzegelproject van de Nederlandse Filatelie Vereniging gewonnen. Met een dubbeldekkerbus werden leerlingen en supporters met spandoeken en kleurige petjes, naar de Americahal in Apeldoorn vervoerd. De finale bestond uit verschillende onderdelen, zoals een postzegelquiz, een sorteerwedstrijd en een brievenrace op stepjes. De hoofdprijs was naast de cheque van f5000,-, een moderne step voor de klas en voor elke leerling een postzegelpakket. Samen met de leerlingen zal een goede bestemming worden gezocht voor de geldprijs.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2001 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie