Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 21-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 21-10-2001
2ePersberichtzondag21oktober2001

Politieberichten

Eindhoven: Aanrijding
Zaterdagmiddag rond 14.00 uur raakte bij een eenzijdig aanrijding op de Van Ennettenstraat een 18-jarige automobilist uit Eindhoven licht gewond. De automobilist reed daar achter uit het trottoir op en verloor hierbij de controle over het voertuig. Hij botste tegen een bloembak en kwam vervolgens tegen een winkelpand tot stilstand. De bestuurder klaagde over pijn in de nek.

Eindhoven: Aantreffen vrachtauto
Zaterdagavond rond 23.00 uur is door de Eindhovense politie een Portugese vrachtauto met koelcombinatie onbeheerd aangetroffen. De lading van de combinatie bleek bij controle te bestaan uit 6000 kg hashish. De onbeheerde combinatie is inbeslaggenomen en veilig gesteld. Door de politie wordt een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de lading.

Helmond: Diefstal auto
Tussen zaterdagavond 23.00 en zondagmiddag 12.00 uur is vanaf de Hertenlaan een grijze personenauto, Volkswagen Golf, kenteken SH-JD-66, gestolen.

Mierlo: Verdachte aangehouden
Zondagmorgen om 1.35 uur is op de Patrijslaan een 44-jarige man uit Eindhoven aangehou-den. Hij had daar ruzie met enkele campinggasten en vernielde een ruit van een bestelauto. Even daarna bedreigde hij een 41-jarige vrouw uit Eindhoven die hem daarover wilde aanspreken. De Eindhovenaar nam dat niet en duwde zijn vinger tegen het voorhoofd van de Eindhovense en riep: Ik maak alles kapot en steek er de fik in. Hierop waarschuwde zij de politie, die de verdachte aanhield. De verdachte is overgebracht en ingesloten in het politie-bureau.

Leende: Crossen
Zondagmorgen is in samenwerking met de AID, Staatsbosbeheer, Stichting het Brabants-landschap en de politie een controle gehouden op crossen in de bossen, gelegen aan de Valkenswaardseweg. Een op de Spinsterberg crossende 32-jarige motorrijder uit Eindhoven kreeg een proces-verbaal. Twee daar crossende bromfietsers, 14 en 15 jaar, uit Heeze raakten hun bromfiets kwijt. De bromfietsen bleken niet te zijn voorzien van een geldig verze-keringsplaatje. De bromfietsen zijn inbeslaggenomen.

Best: Mishandeling
Zondagmorgen rond 1.45 uur is op de Pater L. A. Bleysstraat een 18-jarige man uit Best mis-handeld. Hij verliet daar het jongerencentrum en zag dat drie gasten naar hem kwamen gelopen. Plotseling voelde hij een harde trap in zijn rug en direct daarna sloegen en schopten de drie gasten hem meerdere malen. Het slachtoffer verweerde zich. Hij zag dat een van die gasten met een staaf in zijn handen op zijn hoofd sloeg. De Bestenaar kwam daardoor ten val. Hij krabbelde op en liep terug het jongerencentrum. De gasten kwamen achter het slachtoffer aan en sloegen en schopten hem nog meerder malen. Kort daarna zijn de drie gasten vertrokken. Het slachtoffer liep daarbij een dik oog en gezwollen neus op. Hij klaagde over pijn aan zijn hoofd. Slachtoffer moest voor behandeling van zijn verwondingen naar de dokter.

Helmond: Alcohol
Zondagmiddag om 14.00 uur is op de Weg door de Rijpel een 43-jarige automobilist uit Helmond gecontroleerd. De man bleek gedronken te hebben. Hij blies 0,50 pro mille. De man kreeg een rijverbod van 1 uur opgelegd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie