Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eco Kids op boerderij in Zoetermeer voor themadag

Datum nieuwsfeit: 21-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Eco Kids: zaden op reis

Zondagmiddag 21 oktober komen tussen 13.00 uur en 15.30 uur de Eco Kids weer bij elkaar op Stadsboerderij Het Buitenbeest aan de Voorweg nr. 93. Het thema van die dag is 'zaden op reis'. Het belooft weer een echte ontdekkingstocht in de eigen omgeving te worden. Wat voor zaden zijn er zoal te vinden? Hoe worden ze verspreid? Wat doen de mensen met zaden? En wat kun je er zelf mee doen? Dat zijn een aantal van de onderwerpen die zondagmiddag aan bod komen.

Eco Kids zijn kinderen tussen de 8 en 12 jaar die een keer per maand op zondagmiddag bij elkaar komen. Ze gaan dan op onderzoek naar de natuur in hun eigen omgeving. Iedere maand staat een ander onderwerp centraal. De opgedane ervaringen worden uitgewisseld met een Eco kidsgroep in Nicaragua. Eco Kids is een initiatief van de medewerkers van Stadsboerderij het Buitenbeest in samenwerking met het IVN en Stichting Eco Kids Nederland. Ook kinderen die nog niet ieder aan Eco Kids hebben meegedaan, zijn welkom. Deelname kost 1,50. Voor meer inlichtingen kunt u bellen: (079) 352 0624.

---

Gemeente Zoetermeer © Okt 2001

Last update: 16 Oktober 2001 (11.00)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie