Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationaal Vergadercultuur Onderzoek van start

Datum nieuwsfeit: 22-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Nationaal Vergadercultuur Onderzoek

APELDOORN, 22-10-2001 -- Productiviteitsverbetering is op dit moment erg actueel voor veel Nederlandse organisaties. Een van de gebieden waarop een aanzienlijke productiviteitsverbetering kan worden bereikt, is het vergaderen. Uit eerder onderzoek blijkt dat managers daaraan 10 tot 25 % van hun tijd besteden. Terwijl er in steeds meer organisaties vraag is naar betere communicatie, wordt veelal uit een van de belangrijkste instru-menten hiervoor - de vergadering - te weinig rendement gehaald. Uit recent tijdsbestedingonderzoek van Intermediair Interview/NSS is gebleken dat 50 % van de managers de laatste jaren meer is gaan vergaderen, dit terwijl 65 % ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie