Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Halt Nederland presenteert nieuwe website

Datum nieuwsfeit: 22-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

22 oktober 2001

PERSBERICHT

HALT NEDERLAND HEEFT GEHEEL VERNIEUWDE WEBSITE

Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar informatie over het werk van Halt Nederland en de Halt-bureaus heeft Halt Nederland een nieuwe website ontwikkeld. Op deze site is op een eenvoudige manier voor o.a. beleidsmakers, jongeren en hun ouders, studenten en professioneel geïnteresseerden uitgebreide informatie te vinden over allerlei activiteiten van Halt-in-Nederland. Vanaf vandaag is deze site via www.halt.nl te bezoeken.

Halt Nederland is de landelijke organisatie die het werk van de 62 Halt-bureaus ondersteunt en hun belangen behartigt. Halt-bureaus houden zich bezig met de aanpak van eenvoudige vormen van jeugdcriminaliteit zoals vandalisme, (winkel)diefstal en vuurwerkovertredingen. Naast het uitvoeren van de zogenaamde Halt-afdoening, als straf op een vergrijp, bieden de Halt-bureaus een scala aan preventie-activiteiten aan zoals lokale veiligheidsprojecten en voorlichtingen op scholen.

Op de nieuwe, sterk uitgebreide site is informatie te vinden over:
· de activiteiten van Halt Nederland

· de Halt-afdoening

· de activiteiten van de Halt-bureaus

· les- en voorlichtingsmaterialen

· actuele ontwikkelingen binnen het werkveld van Halt-in-Nederland
· vacatures bij Halt Nederland en de Halt-bureaus
· links naar diverse voor het Halt-werk relevante organisaties
· literatuur met betrekking tot de activiteiten van Halt en kunnen verschillende informatiepakketten gedownload worden.

Speciale jongerenpagina
Omdat ook jongeren Halt Nederland regelmatig benaderen met vragen over de Halt-afdoening of verzoeken om een informatiepakket ten behoeve van hun spreekbeurt of werkstuk, heeft de nieuwe site een aparte sectie voor jongeren, de Jongerenpagina. Hierin is allerlei, speciaal voor hen verzamelde informatie te lezen en te downloaden.

Voor de redactie:

· Wij stellen het bijzonder op prijs als u in uw uitgave en/of op uw website melding wilt maken van onze website.
· Voor meer informatie naar aanleiding van de inhoud van dit bericht kunt u zich wenden tot de heer Ger Straten, tel. 071 - 750 21 04.
Er kunnen geen rechten aan dit bericht ontleend worden.

Halt Nederland is het landelijk overleg van de Haltbureaus. Haltbureaus houden zich bezig met de bestrijding van jeugdcriminaliteit. Tel: 071 750 21 00 Fax: 071 750 21 99

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie