Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Utrecht: district Heuvelrug

Datum nieuwsfeit: 22-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-10-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 09.10 uur
Snelheidscontrole

RHENEN Op de Grebbeweg heeft de politie zaterdagmiddag gecontroleerd op snelheid. De snelheid van 3314 voertuigen werd gemeten. Hiervan reden er 400 te snel.

Een overtreder reed 99 km per uur waar maximaal 50 km per uur is toegestaan.

Aanhouding voor belediging

VEENENDAAL Een 21-jarige Veenendaler is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden voor belediging van agenten. Rond half een reden agenten in een herkenbare politieauto over de Hoofdstraat ter hoogte van de Markt.

Voor hen liep de verdachte op de weg en wilde niet aan de kant gaan. Toen de agenten de man hierop aanspraken begon deze te schelden. Ook stak hij zijn middelvinger op. Toen de agenten een gesprek met hem wilden voeren ging hij er vandoor, maar kon op de Achterkerkstraat worden aangehouden voor belediging.

De man verzette zich hevig en uitte grove taal. Hij werd geboeid overgebracht naar het politiebureau waar hij werd ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie