Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Rotterdam herijkt emancipatiebeleid

Datum nieuwsfeit: 22-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam


Raadsvergadering 18 oktober

Gemeente herijkt emancipatiebeleid
De gemeenteraad is akkoord gegaan met de herijking van het emancipatiebeleid. De gemeentelijke emancipatiedoelstelling uit 1991 is nu vervangen door: 'de gemeente Rotterdam streeft naar een pluriforme samenleving waarin iedereen, ongeacht sekse, seksuele geaardheid of andere maatschappelijke ordeningprincipes zoals etniciteit en leeftijd, de mogelijkheid heeft een zelfstandig bestaan te verwerven en waarin vrouwen en mannen gelijke rechten, kansen, vrijheden en verantwoordelijkheden kunnen realiseren en uitsluiting wordt tegengegaan.' De programmamanagers van de uitvoeringsprogramma's zullen deze beleidsuitgangspunten per programma nader uitwerken. De GGD zorgt voor een aangepast subsidiebeleid voor het herijkte ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie