Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Netelenbos tekent Memorandum waterbeheer met Slowakije

Datum nieuwsfeit: 22-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Verkeer en Waterstaat
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Verkeer en Waterstaat


www.minvenw.nl

MIN VenW: Minister Netelenbos tekent mou met Slowakije

MINISTER NETELENBOS TEKENT MoU MET SLOWAKIJE

Minister Netelenbos van Verkeer en Waterstaat tekent, tijdens haar bezoek aan Slowakije, samen met haar Slowaakse collega.s van Milieu Miklos en van Landbouw Koncos een Memorandum of Understanding (MoU) Waterbeheer. Door ondertekening van het MoU spreken Nederland en Slowakije af samen te werken op het gebied van waterbeheer. Deze samenwerking houdt o.a. in het uitwisselen van kennis en informatie op juridisch, technisch en organisatorisch gebied.

Het ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft de afgelopen jaren een zeer goede en intensieve relatie met Slowaakse ministeries en gerelateerde organisaties opgebouwd. Zo heeft Verkeer en Waterstaat veel pre-accessie gerelateerde projecten (onder andere op het gebied van telecom en waterbeheer) met Slowakije lopen.

Naast de ondertekening van het MoU spreekt minister Netelenbos met vice-premier en minister van EU-zaken Kadlecikova over de Slowaakse toetreding tot de Europese Unie. Het gesprek zal gaan over de stand van zaken met betrekking tot de EU-toetreding, de bilaterale samenwerking op dit gebied en de eventuele gewenste samenwerking de komende jaren.

Lars Poppes , 06-29543721

22 okt 01 16:12

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie