Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Functional food van hype naar trend

Datum nieuwsfeit: 22-10-2001
Bron: Rijksuniversiteit Groningen
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen

Functional food van hype naar trend

Functional food is booming business. Melk met extra kalk, extra cholesterolverlagende margarines of yoghurt met extra bacteriën voor een gunstiger darmflora; het zijn nog maar voorproefjes van alle nieuwe voedingsproducten met gezondheidsclaim die de komende jaren in de schappen zullen staan. De schijf van vijf acht de consument niet meer genoeg als wapen in de strijd om een lang en vitaal leven. Want behalve de liefde gaat ook de gezondheid door de maag. Zowel consument als overheid en industrie zijn zich bewust van het effect dat ons eetpatroon op onze gezondheid ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie