Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bestemmingsplan Begraafplaats gemeente Haarlemmermeer

Datum nieuwsfeit: 22-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlemmermeer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlemmermeer


* Publicaties Bestemmingsplannen


* ... Wet op de Ruimtelijke Ordening

Ontwerp-bestemmingsplan Begraafplaats Zwaanshoek

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 23 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat met ingang van maandag 22 oktober 2001gedurende vier weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan Begraafplaats Zwaanshoek.

Dit ontwerp-bestemmingsplan geeft een planologische regeling voor het plangebied dat zich bevindt aan de Spieringweg ten noorden van Zwaanshoek. Het gebied wordt aan de zuidoostzijde begrensd door de Spieringweg en de tennisbanen aan de Noppenstraat, aan de zuidwestzijde door de Noppenstraat en het terrein van basischool De Zwanebloem en aan de noordwest- en noordoostzijde door agrarische gronden.

Het ontwerp-bestemmingsplan ligt ter inzage bij het informatiecentrum in de centrale hal van het Raadhuis, ingang Raadhuisplein 1 te Hoofddorp, op werkdagen van 9.00 uur tot 12.30 uur. Het ontwerp-plan ligt daar tevens elke dinsdag van 17.00-20.00 uur; indien in laatstgenoemde periode een toelichting van een ambtenaar is gewenst, dient een telefonische afspraak te worden gemaakt, telefoonnummer 023 - 5676049.

Gedurende de termijn van ter inzageligging kan een ieder zijn/haar zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan schriftelijk kenbaar maken (niet per E-mail) aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Hoofddorp, 19 oktober 2001

Aan deze tekst kunt u geen rechten ontlenen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie