Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onderhoud Deensestraat gemeente Deventer

Datum nieuwsfeit: 22-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Deventer
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Deventer

Onderhoud Deensestraat

Aannemer Temmink begint vandaag (22 oktober) met het uitvoeren van groot onderhoud aan het gedeelte van de Deensestraat ter hoogte van het sluizencomplex. Tijdens deze werkzaamheden wordt dit deel van de Deensestraat afgesloten voor verkeer. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid over de Zutphenseweg. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 26 oktober.

Het werk bestaat in hoofdzaak uit het vervangen van de bovenlaag van het oude asfalt.

Afsluiting Deensestraat

Uit het oogpunt van veiligheid voor de wegwerkers, zoals vastgelegd in het Arbeidsomstandighedenbesluit en uit het oogpunt van de kwaliteit van het aan te brengen asfalt, wordt de weg tijdens de werkzaamheden afgesloten voor verkeer. De mogelijkheid om de werkzaamheden ?s nachts uit te voeren, is onderzocht. Dit blijkt om dezelfde redenen niet mogelijk.

Omleiding en overige tijdelijke maatregelen

Het verkeer wordt in twee richtingen over de brug in de Zutphenseweg geleid. Zowel stad-in als stad-uit krijgt het verkeer de beschikking over één rijstrook. Het tankstation aan de Zutphenseweg blijft bereikbaar. De Finsestraat en de Deensestraat tot aan de brug, blijven eveneens bereikbaar. De doorsteek van de parallelweg langs de Zutphenseweg naar de Deensestraat wordt afgesloten. Het éénrichtingsverkeer dat op een deel van de parallelweg geldt, wordt om die reden opgeheven.

Informatie

Voor informatie over de uitvoering van het werk kunt u contact opnemen met A.J. Pluim van de sector Stads- en Dorpsbeheer, telefoon 693808.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie