Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Venlo

Datum nieuwsfeit: 22-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 22-10-2001
Mediabericht 22 oktober (17.00 uur)

REGIO 388 bekeuringen bij snelheidscontroles

De politie Limburg-Noord heeft maandag 371 bekeuringen uitgedeeld bij snelheidscontroles in Meijel, Vlodrop, St. Odilienberg, Posterholt en Baarlo.

MELICK Op de Dorpsstraat zijn maandagmorgen 207 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 246 gecontroleerde voertuigen bedroeg 68 km/uur waar maximaal 30 km/uur is toegestaan.

VLODROP Op de Herkenbosserweg zijn maandag 13 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 286 gecontroleerde voertuigen bedroeg 138 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan. Op de Angsterweg zijn maandagmorgen 12 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 103 gecontroleerde voertuigen bedroeg 126 km/uur waar maximaal 80 km/uur is toegestaan.

ST. ODILIENBERG Op de Sint Josephstraat zijn maandagmorgen 15 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 16 gecontroleerde voertuigen bedroeg 54 km/uur waar maximaal 30 km/uur is toegestaan.

BAARLO Op de Napoleonsbaan Noord zijn maandag 124 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 1849 gecontroleerde voertuigen bedroeg 75 km/uur waar 50 km/uur is toegestaan.

POSTERHOLT Op de Vlodropperweg zijn maandagmiddag 17 automobilisten bekeurd. De hoogst gemeten snelheid van de 61 gecontroleerde voertuigen bedroeg 67 km/uur waar maximaal 50 km/uur is toegestaan.

HORST 15 bekeuringen bij verkeerscontroles

HORST De politie heeft maandag bij verkeerscontroles op de Wittebrugweg in Horst, de Horsterdijk in Lottum en de Horsterweg in Broekhuizen 15 bekeuringen uitgedeeld. Vijf automobilisten zijn bekeurd voor het rijden door rood licht, vijf automobilisten voor het overtreden van de maximumsnelheid en vijf automobilisten zijn bekeurd voor het niet dragen van de autogordel.

ARCEN Autodiefstal

ARCEN Een zilvergrijze Audi TDI met een waarde van 35.000 gulden is in de afgelopen nacht gestolen vanaf de Roobeekweg. De auto stond in de berm geparkeerd, net voorbij het motel. De auto is eigendom van het garagebedrijf dat de wagen van de 48-jarige inwoner van Ermelo in reparatie heeft en de Audi aan hem te leen meegaf.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie