Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Weekagenda B&W Nijmegen

Datum nieuwsfeit: 22-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nijmegen

woensdag 17 oktober t/m woensdag 24 oktober 2001
Maandag 22 oktober 8.30 uur Kortrijk (B) Wethouder Boelens en Tettero bezoeken de Europese autocar- en autobussalon.

Maandag 22 oktober 18.00 uur Open Huis + Passage Stadhuis Burgemeester Ter Horst neemt het eerste exemplaar van het jubileumboekje van 15 jaar stedenband met Masaya in ontvangst.

Dinsdag 23 oktober 15.00 uur Start: wijkcentrum Heseweide, Daniëlsplein
Het college bezoekt de wijk Heseveld. Op het programma staat onder andere een wandeling door de wijk met het bewonerscomité en een bezoek aan Zwembad-West.

Woensdag 24 oktober 10.45 uur Oude Weeshuis, Papengas Wethouder Van Rumund houdt een inleiding op een bijeenkomst van de Gespreksgroep Benedenstad.

Woensdag 24 oktober ochtend cursuslokaal Het Archief, Mariënburg Vergadering van de monumentencommissie. Vanaf maandag 22 oktober is bekend wanneer het openbare gedeelte aanvangt. U kunt daarvoor bellen met 3292390.

Woensdag 24 oktober 17.00 uur Kröller Müller Museum Burgemeester Ter Horst gaat naar de afscheidsreceptie van Burgemeester Blanken van Ede.

Woensdag 24 oktober 20.00 uur Burgerzaal, Stadhuis Vergadering van de commissie Verkeer, Ruimtelijke Invulling en Milieu.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie