Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Opstelten opent Sviib Management Week EUR

Datum nieuwsfeit: 22-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Erasmus Universiteit Rotterdam

22 oktober 2001

Burgemeester Opstelten opent op maandag 22 oktober

Voor de vijftiende keer Sviib Management Week

Sviib, de studievereniging van de faculteit der Bedrijfskunde van de Erasmus Universiteit Rotterdam start op maandag 22 oktober 2001 haar jaarlijkse management-week. Dit keer krijgt de burgemeester van Rotterdam, mr. I.W. Opstelten, de eer het evenement te openen. Tijdens de Sviib Management Week, waarin enkele duizenden studenten participeren, vinden verschillende seminars, een congres in de Doelen, en vele andere aan bedrijfskunde gerelateerde activiteiten plaats.

In deze week, georganiseerd door en voor studenten bedrijfskunde, kunnen studenten door het volgen van allerlei activiteiten kennismaken met de praktische kant van hun studie. De organisatie kon ook dit jaar zich weer verheugen op groot enthousiasme vanuit het bedrijfsleven en de overheid.

Na de opening op maandag door burgemeester Opstelten vindt de onthulling plaats van het beeld dat de studievereniging Sviib de faculteit ten geschenke heeft gegeven. De rest van de dag staat in het teken van het thema Crisis. Tijdens een rondetafelgesprek discussiëren experts, waaronder A. Annink (directeur-generaal openbare orde en veiligheid) en professor U. Rosenthal (COT), over dit onderwerp.

Dinsdag 23 oktober verruilt Sviib het universiteitscomplex Woudestein voor het congrescentrum de Doelen. Daar vindt het congres plaats met topsprekers als. J. Timmer (ex-Philips en Milleniumplatform), W. Bos (staatssecretaris van Financiën) en A. van Rossum (CEO Fortis NV / SA).

De Sviib Management Week wordt donderdag 25 oktober afgesloten met een Entrepreneurial Seminar waar topondernemers als D. Stutterheim (ID&T) en W. Huibregtsen (McKinsey & Co) aan het woord komen.

Noot voor de pers
Sviib Management Week 22- 25 oktober
Plaats: de Doelen (23 oktober) en Woudestein (overige dagen) Info: Coen van Oorschot (Sviib), tel (010) 408 2035 of Bas Schreiner (faculteit der Bedrijfskunde), tel (010) 408 1831. Aanwezigheid van de pers is mogelijk na aanmelding.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie