Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Musharraf (Pakistan), Howard (Australie) bij Larry King Live

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Den Haag, 22 oktober 2001

EXCLUSIEF: PRESIDENT MUSHARRAF VAN PAKISTAN EN PREMIER JOHN HOWARD VAN AUSTRALIË IN 'LARRY KING LIVE'

Het interview wordt uitgezonden op dinsdag 23 oktober om 03.00 's ochtends

In een exclusief interview zal de Pakistaanse President Generaal Pervez Musharraf morgenochtend in 'Larry King Live' de door de VS geleide oorlog tegen terrorisme en de rol van de Taliban

bediscussiëren.

Daarnaast zal in dit programma de Australische Premier John Howard een exclusief interview geven over de verhoogde militaire aanwezigheid van zijn land in de Perzische Golf en de deelname aan de mondiale coalitie tegen het terrorisme.

Het interview wordt voor het eerst uitgezonden op dinsdagochtend 23 oktober om 03.00 uur in "Larry King Live". De interviews zijn ook te zien in de latere ochtendprogrammering van CNN. Het interview met Musharraf wordt herhaald op dinsdagochtend rond 10.30 uur (onder voorbehoud).

De uitgesproken teksten (transcripts) van het interview zullen beschikbaar zijn na de uitzending op <http://europe.cnn.com/TRANSCRIPTS/lkl.html>

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie