Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Kerkrade

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 23-10-2001 Politieberichten district Kerkrade (RKey; 13.45 u) Dinsdag, 23 oktober 2001

District Kerkrade

Kerkrade; dure chocolade
De politie heeft afgelopen maandagmiddag een 25-jarige vrouw uit Ledeberg (Belgie) bekeurd met een boete van fl. 250,-. Personeel van een winkel aan de Carboonstraat in Kerkrade betrapte de Belgische vrouw bij diefstal van een reep chocolade (ter waarde van bijna tachtig cent).

Landgraaf; hennepkwekerij
De politie heeft afgelopen maandagmiddag op zolder van een woning aan de Bunderweide in Landgraaf een hennepkwekerij aangetroffen met totaal 175 hennepplanten. Die werden samen met de aangetroffen apparatuur (groeilampen, ventilatoren en filters etc.) allemaal inbeslaggenomen. Omdat de politie aanwijzingen had dat met de stroomvoorziening was geknoeid, schakelde de politie Essent in. De politie maakt proces-verbaal op tegen de bewoner.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie