Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

2e Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven 23-10-2001
2e Persbericht 23 oktober 2001

Eindhoven: Man met vals paspoort aangehouden
Bij de belastingdienst aan de Karel de Grotelaan is dinsdagmiddag rond 14.00 uur een 42-jarige Chinees aangehouden. De man vroeg een sofi-nummer aan en overlegde een vervalst paspoort. Het paspoort is inbeslaggenomen en de man is in verzekering gesteld.

Someren: Diefstal auto
In de nacht van maandag op dinsdag is in Someren op de Pasakker een blauwe Volkswagen Golf diesel met het kenteken LD-SG-59 gestolen.

Hoogeloon: Poging diefstal mini-loader
In de nacht van maandag op dinsdag hebben onbekenden op de Casterseweg geprobeerd een mini-loader te stelen. De loader, die langs de weg stond, werd beschadigd aan de sloten, de portieren, de motorkap en het dashboard.

Waalre: Mishandeling
Een 14-jarig jongetje is dinsdagmorgen rond 8.15 uur op de Valkenswaardseweg mishandeld door een onbekende man. Het jongetje reed met de fiets richting Valkenswaard. Een onbekende man kwam met zijn fiets recht op de jongen toe en pakte hem vast en sloeg de jongen een paar keer tegen zijn hoofd. De man trok de jongen op de grond maar het slachtoffer kon zich losmaken. De man bedreigde de jongen dat hij hem een volgend keer dood zou maken. De dader reed daarna weg in de richting van de Lissevenlaan. De dader is een 40 tot 50 jaar oude man met grijsbruine haren, enigszins kalend. Hij droeg een bril. De man had een geelbruine jas aan.

Deurne: Meisje lastig gevallen door schennispleger Dinsdagmorgen rond 8.00 is in Deurne een 13-jarig meisje lastig gevallen door een nog onbekende man. Het meisje fietste op de Helmondsingel toen een onbekende man haar fiets bij het stuur vastpakte en haar zo dwong te stoppen. De man had enkel een jas aan en droeg daaronder geen kleding. Het kind schopte de man tegen zijn lichaam waarop hij losliet en het meisje wist te ontkomen. Het gaat hier om een 45- tot 50-jarige man van ongeveer 1.70 tot 1.75 meter groot. De man had grijs / bruine haren, een stoppelbaardje en een snorretje. Hij had een litteken in de vorm van een kuiltje in de kin. De man die er verder onverzorgd uitzag droeg een zwart / grijze lange jas.

Helmond: Man valt meisje lastig in de trein
Maandagmorgen rond 8.10 uur is in de rein van Helmond naar Deurne een 14-jarig meisje door een nog onbekende man lastig gevallen. De man kwam naast het meisje zitten en begon haar te betasten. Het meisje wilde weglopen maar hij hield haar tegen. Toen er andere mensen de wagon binnenkwamen liet hij haar los. Het gaat hier om een 30 tot 40 jaar oude man van ongeveer 1.75 meter groot. Hij had een normaal postuur en bruin / zwarte haren en snor. Hij droeg een geruite blouse, een groene jas tot op de heupen en een zwarte broek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie