Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Desktopgemak voor zakelijke gebruikers door HP

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Hewlett-Packard
Zoek soortgelijke berichten
Hewlett-Packard


DESKTOPGEMAK VOOR ZAKELIJKE GEBRUIKERS

Amstelveen, 23 oktober 2001 -- Hewlett-Packard brengt een fraaie, ruimte-besparende desktop kleuren inkjet printer op de markt voor zakelijke gebruikers. Met de HP Color Inkjet cp1160 beschikken professionals over een printer die kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en productiviteit combineert. De printer is zeer gebruikersvriendelijk door de handige mogelijkheden en beheertools. Daarnaast is het met een adviesverkoopprijs van fl 799,- (excl. BTW) een zeer betaalbaar apparaat.

De HP Color Inkjet cp1160 kan automatisch dubbelzijdig printen, heeft een infraroodpoort en is (optioneel) geschikt voor gebruik in een netwerk. Gebruikers kunnen kiezen voor de standaard invoerlade voor 150 vel en een optionele invoerlade voor 250 vel die de totale capaciteit verhoogt naar 400 vel. Het apparaat heeft een ruimtebesparend compact ontwerp en is de ideale printer voor het printen van offertes, marketingmateriaal en rapporten.

De printer levert kwalitatief hoogstaande prints, onder meer door het gebruik van de HP PhotoREt III Precision-technologie. Op fotopapier hebben prints een resolutie tot 2400 dpi. De printer kan 17 paginas per minuut in zwart-wit en 16 paginas in kleur printen.

HP Jetdirect 200m en 250m printservers
Met de HP Jetdirect 200m en 250m interne printservers kunnen kleine organisaties en telewerkers eenvoudig en betaalbaar printers delen. De nieuwe printservers zijn speciaal ontworpen voor de nieuwe HP Color Inkjet cp 1160 en HP Color Inkjet cp1700. Ze zijn vanaf 15 november verkrijgbaar en hebben een adviesverkoopprijs van respectievelijk fl 449,- en fl 629,- (excl. BTW).

Prijzen en beschikbaarheid
De HP Color Inkjet cp1160 is vanaf 1 november verkrijgbaar en heeft een adviesverkoopprijs van fl 799,- (excl. BTW)

Hewlett-Packard is toonaangevend leverancier van oplossingen en diensten voor computing en imaging. HP maakt technologieën toegankelijk voor individuen en organisaties. Hiervoor ontwikkelt HP gebruikersvriendelijke apparaten, nuttige e-services en oplossingen voor een always-on internetinfrastructuur.

HP behaalde in 2000 een omzet van circa 48,8 miljard dollar. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. De omzet van Hewlett-Packard Nederland bedroeg in 2000 ruim 2,2 miljard gulden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie