Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht regio Venlo

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Venlo 23-10-2001
Mediabericht 22 oktober (15.30 uur)

ROERMOND Openstaande boetes

ROERMOND De politie heeft maandagavond een 57-jarige inwoner van Roermond aangehouden en bij controle van zijn identiteit bleek de man nog twee boetes te hebben openstaan voor een bedrag van 225 gulden. De man betaalde zijn schuld terplaatse en mocht zijn weg hierna vervolgen.

ROERMOND Diefstal tas

ROERMOND Een 41-jarige vrouw uit Roermond is maandagmiddag aangehouden na een achtervolging in de binnenstad. De vrouw had even tevoren in een winkel aan de Markt een handtas van een kinderwagen af gegrist. Dit werd door de kassiere van de zaak gezien, die samen met de gewaarschuwde eigenaresse achter de dievegge aangaan. Hierbij voegt zich ook de bedrijfsleider van de winkel en zij wetengezamenlijk de verdachte op de hoek van de Schoenmakersstraat aan te houden. De tegenwerkende vrouw wordt door de gewaarschuwde politie meegenomen naar het bureau, waar proces-verbaal tegen haar wordt opgenomen. Na overleg met justitie krijgt zij een in het kader van een afhandeling volgens snelrecht een boete van 300 gulden opgelegd, die zij voor 6 november moet betalen.

VENLO Chauffeur overvallen

VENLO Een 32-jarige vrachtwagenchauffeur uit het Belgische Vorst Laakdal is afgelopen nacht van zijn portemonnaie beroofd. Hij is bij de beroving gewond geraakt aan zijn gezicht. De chauffeur stopte afgelopen tussen 03.00 en 03.30 uur op de parkeerplaats met tankstation langs de A67 vanuit Eindhoven in de richting Venlo, vermoedelijk in Asten. Hij heeft in het tankstation koffie gedronken en bij terugkeer bij zijn vrachtwagen werd hij na het instappen plotseling uit de auto getrokken en geslagen en geschopt door waarschijnlijk twee mannen. Hierbij werd zijn trui uitgetrokken en zijn T-shirt gescheurd en liep hij een wond op aan zijn wenkbrauw. Het slachtoffer zag na enige tijd kans in zijn auto terug te komen en weg te rijden, waarbij hij misschien nog een van de overvallers bij het wegrijden heeft geraakt. Van schrik is de man direct doorgereden naar Mülheim, waar hij na zijn baas te hebben gebeld terugreed naar Venlo om aangifte te doen. Naast meerdere duizenden Belgische Franken en enkele tientallen guldens, de inhoud van zijn portemonnaie, mist de man ook zijn Belgische rijbewijs en andere persoonlijke papieren.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie