Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mevrouw drs. Lemkes-Straver adjunct-directeur NV REDE

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

Mevrouw drs. E.P.J. Lemkes-Straver adjunct-directeur NV REDE

Met ingang van heden is mevrouw drs. Elies Lemkes-Straver benoemd tot adjunct-directeur bij NV REDE. Mevrouw Lemkes studeerde economische geografie aan de Rijksuniversiteit Utrecht en was daarna als onderzoekster bij De Rijksdienst van de IJsselmeerpolders werkzaam en vervolgens bij de Gemeente Almere o.a. als hoofd Bureau Bedrijfsvestigingen en hoofd Bureau Beleid en Marketing. Sinds februari 1995 is zij werkzaam als stafmedewerkster bij NV REDE op het terrein van promotie, acquisitie en bedrijfshuisvesting. Later zijn daar structuurversterkende projecten aan toegevoegd.

Vanuit die laatste functie was zij tot begin deze maand als projectleider van het nationale project Kenniswijk Regio Eindhoven actief. Nu de heer ir. H. Koning is benoemd tot directeur van B.V. Kenniswijk Regio Eindhoven (i.o.) is de voorbereidingsfase afgerond en is mevrouw Lemkes weer full-time voor NV REDE inzetbaar. In haar nieuwe functie van adjunct-directeur is zij in het bijzonder belast met het initiëren en implementeren van structuurversterkende projecten. Zij maakt naast de heer ir. Jan Smeekens (directeur) en de heer Jac de Turck (wnd. directeur) deel uit van het management-team van NV REDE.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer ir. Jan Smeekens.

Eindhoven, 22 oktober 2001

NV REDE, Economische Ontwikkelingsmaatschappij Regio Eindhoven Postbus 2009
5600 CA EINDHOVEN
tel. 040-2444010
fax 040-2444065

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie