Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Samenwerking IntraSites met United Services Group

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht

IntraSites sluit samenwerkingsovereenkomst met United Services Group

's-Hertogenbosch, 23 oktober 2001- IntraSites BV in Den Bosch heeft met dienstverlener United Services Group N.V. een samenwerkingsovereenkomst gesloten. IntraSites ontwikkelt met United Services Group een portal, waar Zelfstandigen Zonder Personeel tal van ondersteunende diensten kunnen afnemen. IntraSites zorgt in dit verband voor onderdelen van het concept, de technologie en de consultancy rond de ICT-omgeving van de portal. IntraSites is een consultancy- en IT-organisatie, die zich specialiseert op het gebied van intranet- en extranet-bedrijfsportals voor middelgrote tot grote ondernemingen. IntraSites ontwikkelt strategieën, concepten en software die de onderlinge samenwerking en informatie-uitwisseling ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie