Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ICT-Marktmonitor 2001-2002 voor IT bedrijven gestart

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FENIT

ICT-Marktmonitor 2001-2002 gestart

23-10-2001 FENIT brengt al sinds 1995, samen met onder-zoeksbureau Heliview, een compact en beknopt marktoverzicht met cijfers over de IT-sector uit: De ICT-Marktmonitor.

ICT-Marktmonitor 2001-2002 gestart

FENIT brengt al sinds 1995, samen met onder-zoeksbureau Heliview, een compact en beknopt marktoverzicht met cijfers over de IT-sector uit: De ICT-Marktmonitor. Doordat de IT- en telecom-activiteiten steeds meer naar elkaar toe groeien, is in 2000 besloten om de gegevens in de ICT-Marktmonitor te verbreden naar telecomacti-viteiten. In 2001 zullen ook data over kantoortech-nologie worden meegenomen.

De informatie in de ICT-Marktmonitor wordt samengesteld uit diverse bronnen: waaronder omzetgegevens uit de enquête onder de leden van de ICT-brancheverenigingen FENIT en ICT Telecom.

In week 39 heeft het onderzoeksbureau Heliview de vragenlijsten voor de omzetgegevens voor de ICT-Marktmonitor 2001-2002 verstuurd aan de leden van FENIT en ICT Telecom. De ingevulde vragenlijsten dienen uiterlijk vrijdag 26 oktober ingevuld verstuurd te worden naar PricewaterhouseCoopers in Utrecht.

Individuele bedrijfsgegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. De ingevulde vragenlijsten worden anoniem verstuurd naar het accountantskantoor PricewaterhouseCoopers. Deze voert een laatste controle uit en stuurt de vragenlijsten door naar het onderzoeksbureau Heliview. Heliview verwerkt deze data tot gegevens, waarmee verder wordt gewerkt.

Voor een goede kwaliteit en betrouwbaarheid van de omzetgegevens in de Marktmonitor is uw medewerking van groot belang. Het is voor uw bedrijf en voor de Nederlandse ICT-sector belang-rijk dat betrouwbare gegevens over de omzet in de sector worden gepubliceerd. Wij vragen nogmaals uw medewerking aan het onderzoek. De nieuwe ICT-Marktmonitor verschijnt tweetalig begin februari 2002.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over het onderzoek, dan kunt u contact opnemen met Karin van den Oort ((karin.vdoort@nederlandict.nl)).

copyright FENIT 2001

Ga terug

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie