Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

MKB-Initiatief stimuleert ICT-gebruik

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
FENIT

MKB-Initiatief stimuleert ICT-gebruik

23-10-2001 Om met name de MKB brancheorganisaties behulpzaam te zijn in het geven van goede adviezen op ICT-gebied aan hun leden, hebben FENIT, MKB-Nederland en FHI het MKB-Initiatief IC&T opgezet.

MKB-Initiatief stimuleert ICT-gebruik

Bij veel MKB brancheorganisaties en hun leden bestaat grote interesse in het gebruiken van ICT. Zowel het Ministerie van Economische Zaken als Syntens bieden diverse mogelijkheden voor brancheorganisaties die de eerste stappen willen zetten op ICT-gebied. Voor brancheorga-nisaties die de oriëntatiefase voorbij zijn, zijn er echter aanzienlijk minder mogelijkheden. Branche-organisaties die hun ondernemers bijvoorbeeld via makkelijke instappakketten en cursussen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie