Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

7x24.nl Biedt software aan volgens buffetmodel

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Bron: 7x24.nl
Zoek soortgelijke berichten
Meer uit deze bron
7x24.nl

PERSBERICHT

7x24.nl biedt software aan volgens buffetmodel

Op de site van 7x24.nl kunnen bedrijven de software gebruiken die zij willen. De site is als een rijk buffet waar men de software kiest die men wil, en waar men zoveel software gebruikt als men wil. Onbeperkte keuzes en onbeperkt gebruik voor een vast bedrag per maand.

Aanbieders van software op internet kiezen tot nu toe allemaal voor een vergoeding die afhankelijk is van de producten die men gebruikt, en van de mate waarin de software wordt gebruikt. Dit levert een onvoorspelbare factuur op, tenzij men als bedrijf voortdurend bijhoudt welke pakketten men gebruikt en hoe vaak en hoe lang men deze gebruikt. Onplezierige verrassingen aan het eind van de maand, zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. 7x24.nl vraagt een voor iedereen gelijke vaste vergoeding per maand. Voor dat bedrag kan men alleen het pakket Relatiemarketing gebruiken, of de boekhouding doen, of de urenregistratie gebruiken, maar ook al deze pakketten tegelijk, plus andere faciliteiten zoals de branchespiegel (waarmee men de eigen cijfers kan vergelijken met de kengetallen van de collega's in een branche).

"We hebben met dit buffetsysteem de acceptatie van ASP bij kleine bedrijven weer een stuk dichterbij gebracht," zegt Hans van Heertum, directeur van 7x24.nl. "Een vast laag bedrag voorkomt nare verrassingen aan het eind van de maand."

Het buffet biedt momenteel software voor boekhouden, factureren, inkoop, verkoop, urenregistratie en relatiemarketing. Plus een databank met adviseurs voor het MKB en een databank met accountants- en administratiekantoren voor het MKB. En daarnaast de branchespiegel en de rapporteur. Allemaal onbeperkt te gebruiken.

De komende tijd zullen wij de buffetkeuze verder verruimen met nieuwe software en databanken.


---

Noot redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot

Hans van Heertum
BoekBank BV
Deccaweg 38
Postbus 1 2 3 4 5
1100 AH AMsterdam
Tel 020 - 6113553
Fax 020 - 6117583
www.7x24.nl
(hans@7x24.nl)reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie