Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming bij The Boston Consulting Group

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

THE BOSTON CONSULTING GROUP

Benoeming bij The Boston Consulting Group

De heer Rolf Bixner is benoemd tot Managing Partner van The Boston Consulting Group (BCG) te Baarn.

Dr. Rolf Bixner is sinds 1987 werkzaam bij The Boston Consulting Group en hij werkte in München en Chicago voordat hij in 1995 naar Nederland kwam.
Binnen de Consumer Goods en Retail branche werkte hij op vele projecten in zowel Europa als de Verenigde Staten alsmede in partnering projecten binnen andere branches. Binnen BCG is hij in Nederland verantwoordelijk voor de Consumer Practice.

Rolf Bixner is Oostenrijker van nationaliteit, geboren in Salzburg. Voordat hij bij BCG kwam was hij Product Manager bij Blendax Werke GmbH in Mainz. Hij behaalde zijn BA in Business Administration aan de Universiteit van Innsbruck en studeerde rechten aan de Universiteit van Salzburg

The Boston Consulting Group (BCG) is een wereldwijde topmanagement consulting organisatie. In 32 landen werken ruim 2.400 consultants verspreid over 51 kantoren. In Nederland adviseren momenteel ruim 80 consultants multinationals en de top van het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van strategie, organisatie en bedrijfsprocessen. BCG heeft een leidende positie op het gebied van e-commerce, onder andere met incubator en business launch services voor grote ondernemingen en start-ups. Meer informatie is te verkrijgen op de website www.bcg.com

Voor nadere informatie of fotomateriaal:The Boston Consulting Group Vie Blonk
Manager Marketing & Communication
Tel: 035 - 5486 800

23 okt 01 09:00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie