Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Winkeldief gepakt in Veenendaal

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-10-2001

Politieberichten district Heuvelrug, 09.30 uur
Snelheidscontrole

RHENEN Bijna één op de twaalf passanten op de Grebbedijk reed maandagmorgen te snel. De politie hield tussen kwart voor acht en kwart voor elf een snelheidscontrole op de Grebbedijk. De snelheid van 2.659 voertuigen werd gecontroleerd, 220 van hen reden te snel. De snelste reed 85 waar 50 de limiet is.

Winkeldief gepakt

VEENENDAAL Personeel van een winkel aan de Hoofdstraat hield maandagmiddag een 50-jarige inwoonster van Veenendaal aan wegens winkeldiefstal. De vrouw probeerde tegen half zes uit de winkel goederen mee te nemen zonder te betalen. Toen het alarm af ging rende de vrouw weg. Twee personeelsleden gingen achter de vrouw aan en hielden haar aan. Op de Kerkewijk werd zij overgedragen aan de politie. De vrouw zit nog vast; de politie onderzoekt of de vrouw verantwoordelijk is voor meerdere winkeldiefstallen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie