Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dode bij steekpartij in Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten
Politie Amsterdam-Amstelland

Dode bij steekpartij
23-10-2001. Maandagavond raakte een 38-jarige man levensgevaarlijk gewond na een steekpartij in de Govert Flinckstraat. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis vervoerd, waar hij aan zijn verwondingen overleed. In verband met deze zaak werden drie mannen aangehouden (19, 22 en 22 jaar). De 19-jarige verdachte is inmiddels heengezonden.

De steekpartij was het gevolg van een ruzie tussen vier mannen, die om 19.30 uur al begon. Later op de avond escaleerde de zaak in een vechtpartij met als gevolg de fatale steekpartij. Kort na het incident werd een 19-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit incident. De man werd na verhoor heengezonden. Vannacht hield de recherche twee 22-jarige mannen aan uit Amsterdam, die ervan worden verdacht bij de steekpartij te zijn betrokken. Naar het motief en de juiste toedracht wordt een onderzoek ingesteld. De recherche verzoekt getuigen zich te melden via het telefoonnummer (020) 559 25 21.
---

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie