Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Domeinen experimenteert met veiling per opbod

Datum nieuwsfeit: 23-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Dienst Domeinen Ministerie van Financiën
Zoek soortgelijke berichten
Dienst Domeinen Ministerie van Financiën


Nieuws

Domeinen experimenteert met veiling per opbod

Domeinen Roerende Zaken organiseert op vrijdag 23 oktober om 11.00 uur in samenwerking met Troostwijk Veilingen B.V. een veiling per opbod. Normaal gaan de goederen bij Domeinen via een openbare inschrijving van de hand. Om beter tegemoet te komen aan de wensen van de klant is het idee ontstaan voor een autoveiling per opbod.

Motorvoertuigen zijn een goederensoort die regelmatig bij Domeinen in groten getale wordt verkocht. Op de veiling zullen zeer uiteenlopende merken onder de hamer komen: van Porsches tot Opels, van terreinauto's tot sportauto's en alles wat daartussen zit. Totaal zullen er circa 100 motorvoertuigen, 4 paardentrailers, 1 touringcar, 11 motoren en 1 landbouwtractor geveild worden.

Bezichtiging is mogelijk op donderdag 22 oktober van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag 23 oktober van 8.30 tot 11.00 uur. Om 11.00 uur begint de veiling. Dit alles vindt plaats op het terrein van Domeinen aan de Zuiderweg (zijweg van het Zeisterspoor) te Soesterberg.

Voor informatie over de veiling kunt u contact opnemen met de regio-eenheid in Soesterberg, telefoon: 033-4612812.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie