Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KAS-Associatie N.V. wordt KAS BANK N.V.

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: KAS BANK
Zoek soortgelijke berichten
KAS BANK

Persbericht 24 oktober 2001

KAS-Associatie N.V. wordt KAS BANK N.V.

* Naamswijziging

* Bedrijfsresultaat

* Kwaliteitsrating

Naamswijziging
In de vandaag gehouden Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van KAS BANK hebben de aandeelhouders ingestemd met de wijziging van de statutaire naam van KAS- Associatie N.V. in KAS BANK N.V. De wijziging van de statuten die betrekking heeft op deze naamsverandering is in deze vergadering goedgekeurd. Dit is een eerste stap op weg naar de invoering van de nieuwe naam KAS BANK N.V., die op
1 januari 2002 zal ingaan. Daarmee valt de officiële invoering van de naam samen met de invoering van de euro in Europa en wordt de Europese strategie extra ondersteund. KAS BANK is al in gebruik als nieuwe handelsnaam van de bank.

Bedrijfsresultaat
De voorlopige resultaten van het derde kwartaal laten zien dat het 'operationele' bedrijfsresultaat over het gehele jaar 2001 waarschijnlijk circa 15% lager zal liggen dan dat over 2000, duidelijk lager dan zes weken geleden werd verwacht bij het verschijnen van de halfjaarcijfers. Dit als gevolg van de verslechterde marktomstandigheden sedertdien, mede door de aanslagen in de Verenigde Staten.

Kwaliteitsrating
Voor de zevende keer heeft de Global Custodian, het toonaangevende internationale vakblad voor International Investment Services, KAS BANK de hoogste kwalificatie "Top Rated" toegekend. KAS BANK behoort daarmee als enige Nederlandse bank tot de 20 best presterende gespecialiseerde banken in de wereld.

Profiel KAS BANK
De krachtig groeiende KAS BANK is een solide en gespecialiseerde Europese bank voor effectendiensten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie