Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DLV begeleiding leidt tot Europees EUREPGAP certificaat

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Bron: DLV-Adviesgroep
Zoek soortgelijke berichten
DLV-Adviesgroep

DLV begeleiding leidt tot eerste Europees EUREPGAP certificaat

De akkerbouwers Zondag-Smit in Biddinghuizen krijgen als eerste producent van agf-producten op het Europese continent het EUREPGAP-certificaat uitgereikt. Deze uitreiking vindt plaats op woensdag 24 oktober. Hubert Keller van DLV Ketens heeft het akkerbouwbedrijf begeleid. De begeleiding heeft plaatsgevonden vanuit het KPA-project introductie Hygiënecode en EUREPGAP.

De certificering is een belangrijke mijlpaal voor de gehele keten, van producent tot en met supermarkt. Immers, met ingang van oogst 2003 willen toonaangevende Europese supermarkten, verenigd in EUREP, alleen aardappelen, groenten en fruit in hun schappen leggen van bedrijven die een EUREPGAP-certificaat hebben. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie