Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven e.o. 24-10-2001
3e persbericht 24 oktober 2001

Berichten uit de regio

Eindhoven: Dealers aangehouden
Op de Kerkstraat zijn woensdag om 14.35 uur een 20-jarige Eindhovenaar en een 18-jarige man uit Eersel aangehouden. Zij werden betrapt toen zij drie bolletjes cocaïne verkochten aan een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. De koper stond de cocaïne af. De Eindhovenaar had nog een bolletje cocaïne in zijn jaszak. Hij was ook in het bezit van veel geld, ruim fl. 800,=. De Eerselnaar had ruim fl.150,= bij zich. De twee verdachten zijn na verhoor op het bureau naar huis gestuurd. De drugs en het geld zijn in beslag genomen. Tegen de mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Verlichtingscontrole
Bij een verlichtingscontrole op de Geldropseweg zijn woensdag tussen 19.00 en 20.30 uur 22 (brom)fietsers bekeurd omdat de verlichting van hun voertuig niet in orde was.

Veldhoven: Zakkenrollerij
Een 48-jarige Eindhovense vrouw is woensdag tussen 15.15 en 15.45 uur bestolen. De vrouw was aan het winkelen op de Pleintjes. Zij bemerkte op een gegeven moment dat haar handtas open stond. De portemonnee met pasjes en fl. 35,= bleek uit de handtas te zijn weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie