Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Brand en rookontwikkeling in Valkenburgs hotel

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 24-10-2001 Politieberichten district Maastricht (HP 13.10 uur) Woensdag 24 oktober 2001

Valkenburg, brand en rookontwikkeling in hotel: Dinsdagavond 23 oktober 2001 heeft ten gevolge van een kortsluiting een brand en een hevige rookontwikkeling plaatsgevonden in een hotel gevestigd aan het Walramplein te Valkenburg. De hotelgasten werden geëvacueerd en ondergebracht in een ander hotel. Een hotelgast werd met een mogelijke rookvergiftiging voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht.
Na het vaststellen dat omstreeks 22.35 uur in het saunagedeelte van het hotel, waar zich op dat moment niemand bevond, een brand met als gevolg een hevige ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie