Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Diefstal zaag-gereedschap in Veldhoven en Breugel

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven 24-10-2001
2e Persbericht 24 oktober 2001

Eindhoven: Belg had dure rekening openstaan
Woensdagmorgen rond 11.25 uur is op de Karel de Grotelaan een 39-jarige man uit Oud Turnhout aangehouden. Politieagenten hielden hem staande, omdat hij met zijn auto niet correct voorsorteerde. Hij kreeg daarvoor een bon. Tijdens de controle van zijn personalia bleek dat de man nog voor 24 zaken boetes open had staan bij de Nederlandse justitie. Op het politiebureau heeft hij die boetes, ruim f. 6500,- , overgemaakt op rekening van de Nederlandse justitie.

Veldhoven: Diefstal gereedschap
In de loods van een bedrijf aan de Strijpsebaan in Veldhoven zijn dinsdagmorgen tussen 9.00 en 12.00 uur drie kettingzagen en een motorheggenschaar gestolen. Het gereedschap lag in een open loods maar in kasten die gesloten waren. De kasten werden door de dader opengebroken. Het gestolen gereedschap had een waarde van ruim f. 7000,-.

Geldrop: Insluiping in woning
Dinsdagavond tussen 23.30 en woensdag 01.30 uur heeft een insluiper kans gezien een woning aan de Mackenziestraat in Geldrop binnen te dringen. De insluiper ging aan de haal met twee gsms, enkele pasjes en ongeveer 250,-. Een van de bewoners was die avond gewoon thuis en heeft niets van de insluiping gemerkt.

Breugel: Diefstal gereedschap
Dinsdagavond is uit een garage van een woning aan de Brouwerstraat in Breugel een reciprozaag gestolen. De dader klom over een gesloten poort en wist in de garage te komen waar de zaag werd gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie