Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Extratainment CEO Curt Roth op Streaming Media Europe 2001

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten
Ingezonden persbericht


Rotterdam, 10 oktober 2001

PERSBERICHT

EXTRATAINMENT CEO CURT ROTH SPREEKT OP STREAMING MEDIA EUROPE 2001

ExtraTainment CEO Curt Roth spreekt op het Streaming Media Europe 2001 congres op woensdag 24 oktober 2001 in het ExCeL Conference and Convention Center in Londen, Engeland.

Roth spreekt om 13.45 uur op de tweede dag van het congres. Zijn presentatie is getiteld "State of the art: digital and streaming animation". Hij zal in gaan op onderwerpen als het maken van interactieve animaties met Flash en andere programma's, welk type animatie het meest geschikt is voor online gebruik en of animatie werkelijk de ideale vorm van online entertainment is.

Het congres vindt plaats van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 oktober 2001. Naast ExtraTainment spreken onder meer Endemol Entertainment International BV, Columbia Tristar International Television en Ericsson Internet Applications Group. Het evenement wordt georganiseerd door Streaming Media en Penton Media. Voor meer informatie over het Streaming Media Europe 2001 congres, zie: www.streamingmedia.com/europe

ExtraTainment wordt wereldwijd gezien als een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van creëren en leveren van mobiele multimedia content.
ExtraTainment biedt streaming, narrow bandwidth entertainment content zoals cartoons, animaties en games voor de mobiele markt via SMS, WAP, 3G (UMTS; Universal Mobile Telecommunications System), Pocket PC's en Internet. Dankzij de narrow bandwidth multimedia content van ExtraTainment kunnen mobiele netwerken nu al multimedia content aanbieden over het huidige netwerk zonder de aanwezigheid van een broadband infrastructuur zoals 3G. De cartoons van ExtraTainment kunnen bekeken worden via lage- en medium snelheid GSM en GPRS netwerken, waardoor men een 3G ervaring krijgt over een 2G netwerk. De content is voor een jong publiek, is niet gebonden aan taal en cultuur en leent zich daardoor bij uitstek voor de internationale markt. ExtraTainment levert ook content gericht voor de locale markt in Europa, Azië en Australië.

Meer informatie over ExtraTainment is te vinden:
Internet corporate www.extratainment.com
Internet entertainment www.extratainment.com/cartoonmayhem.html WAP phones www.waptoons.com
Pocket PC's www.pockettainment.com

Noot aan de redactie:

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Mijke Niks, manager public relations, via telefoonnummer 010 4390200, fax 010 4390210 of e-mail (mijke.niks@extratainment.com).

Voor beeldmateriaal en downloads van ExtraTainment cartoons, logos en banners kunt u terecht op: www.extratainment.com/media_press.htm

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie