Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke onderscheiding uitgereikt in Geldrop

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Geldrop
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 24 oktober 2001

KONINKLIJKE ONDERSCHEIDING VOOR
DE HEER J.J. GEBOERS

Op woensdag 17 oktober is de heer J.J. Geboers benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats in de raadzaal van het gemeentehuis. Burgemeester C. Leijten reikte de versierselen uit.

De heer Geboers is al sinds de jaren 60 actief als vrijwilliger. In de periode voor 1970 was hij ondermeer bestuurslid van de Stichting Buurthuiswerk van het Sociaal Charitatief Centrum Geldrop, penningmeester van de toenmalige Katholieke Volks Partij en gedurende 9 jaar penningmeester van het kerkbestuur van de St. Jozefparochie. Gedurende 11 jaar was hij (wisselend) lid van de gemeenteraad voor de KVP en voor het CDA.

Daarnaast was hij penningmeester van de Stichting 'De Drie Harten' en de jeu de boulesclub 'De Lammen Errem' en tevens jeugdleider in de soos Gi-Gi en mini Gi-Gi. Als ambtenaar van de Burgerlijke Stand heeft hij in de periode van 1987 tot 1997 circa 800 huwelijken gesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie