Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 24-10-2001 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Saskia van Bruinessen, 06-53224343

Aanhoudingen
MARKNESSE Woensdagochtend vroeg hield de politie op het Oosteinde een 12-jarige jongen uit Marknesse aan. Na een melding van een inbraak bij dit sportgebouw op de Emmeloordseweg waar snoepgoed ontvreemd was, stelde de politie een onderzoek in de omgeving in. Kort daarna troffen agenten op het Oosteinde de jongen met een tas vol snoep aan. Hij is aangehouden en voor nader verhoor meegenomen naar het politiebureau. Het snoepgoed is in beslag genomen. Woensdagochtend meldde een verontruste vader zich op het bureau dat zijn 13-jarige zoon vermist was. Het bleek om de aangehouden jongen te gaan die aan de politie verkeerde personalia opgegeven had. Het gaat om een 13-jarige jongen uit Luttelgeest.

LELYSTAD Dinsdagavond hield de politie een 20-jarige Lelystedeling op het Waagdek (parkeerplaats) voor vernieling. Na een melding dat een auto een parkeermeter omver gereden had, trof de politie ter plaatse een beschadigde parkeermeter, een beschadigde auto met daarnaast de 20-jarige aan. Deze verklaarde dat zijn voet van de pedaal geschoten was en dat hij achteruit tegen de meter aan gereden was. De politie vermoedde dat de man alcohol gedronken had. Hij is hiervoor en voor vernieling aangehouden en voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau. Een bergingsbedrijf voerde de auto en de parkeermeter af.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie