Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Folder Campagne Veilig landbouwverkeer

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Bron: Provincie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Flevoland

Campagne Veilig landbouwverkeer

Landbouworganisatie NLTO en Vervoerberaad Flevoland hebben de handen ineen geslagen om de verkeersveiligheid in Flevoland te vergroten. Deze week krijgen alle leden van de NLTO een folder thuisgestuurd over slipgevaar door modder op de weg. Bovendien gaat deze maand een website online over veilig landbouwverkeer in Flevoland.Jaarlijks gebeuren er veel verkeersongevallen met landbouwverkeer. Landelijk ging het in 2000 om 1762 ongevallen. In Flevoland was in 2000 bij 55 ongevallen een landbouwvoertuig betrokken, waarbij helaas één ongeval met dodelijk afloop. Reden voor het Vervoerberaad Flevoland om een campagne op te zetten om agrariërs en andere ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie