Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 24-10-2001
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Zuid-Oost
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Eindhoven 24-10-2001

1e Persbericht 24 oktober 2001
Eindhoven: Verkeersongeval
Een 31-jarige man uit Best is dinsdagavond rond 19.20 uur gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Genovevalaan en Winkelcentrum Woensel. Een 42-jarige automobilist uit Eindhoven kwam met zijn auto van het parkeerterrein Winkelcentrum Woensel en verleende geen voorrang aan de van links komende auto, bestuurd door de Bestenaar. Die bestuurder werd met kneuzingen aan zijn borst overgebracht naar het Catharina ziekenhuis.

Eindhoven: Poging inbraak
Dinsdagavond rond 22.00 uur is op de Boschdijk een 40-jarige Eindhovenaar aangehouden. De man wordt er van verdacht kort daarvoor te hebben willen inbreken bij een winkel aan de Boschdijk. De ruit van de toegangsdeur werd vernield waarop het alarm van de zaak in werking trad. De man werd vlak in de buurt van de zaak door de politie aangehouden. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Eindhoven: Onder invloed
Op de Tilburgseweg Oost is woensdagmorgen om 0.55 uur een 42-jarige Eindhovenaar betrapt op het rijden onder invloed. De man blies ruim 0.65 promille en kreeg een boete van f.410,- opgelegd.

Eindhoven: Verdachte geeft valse persoonsgegevens op Op de Kerkstraat is dinsdagavond rond 21.00 uur een nog onbekende man aangehouden. Hij wordt verdacht van het opgeven van valse persoonsgegevens tijdens een controle. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

Deurne: Verkeerscontroles
Woensdagmorgen tussen 7.30 en 8.00 uur heeft de politie in Deurne op de Helmondsingel een verkeerscontrole gehouden. De politie bekeurde 10 fietsers en 1 bromfietser die hun verlichting niet in orde hadden. De verkeersactie is een onderdeel van de actie: val op, fiets verlicht. Bij de spoorwegovergang aan de Stationsstraat en Vlierdenseweg werd tussen 8.00 en 9.30 uur gecontroleerd. Daar gingen 10 fietsers op de bon, omdat ze het rode licht van de spoorwegovergang negeerden.

Breugel: Dronken man veroorzaakt verkeersongeval Een 29-jarige inwoner uit Breugel veroorzaakte dinsdagavond rond 18.15 uur een verkeersongeval op de Van Den Elsenstraat. Hij verleende geen voorrang aan een van rechts komen auto bestuurd door een 54-jarige man uit Breugel. Nadat hij het verkeersongeval veroorzaakt had ging hij te voet de wijk in. Hij werd achterhaald door de politie. De man had gedronken en blies op het politiebureau maar liefst 2,6 promille. Zijn rijbewijs is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Helmond: Onder invloed
Woensdagmorgen om 3.40 uur is op de A270 een 32-jarige Helmonder betrapt op het rijden onder invloed. De man blies op het politiebureau
1,2 promille. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Best: Poging inbraak
De politie sprak woensdagochtend op de Raadhuisstraat een aantal personen aan die in de omgeving van een bedrijf stonden. Hierop sloegen zij op de vlucht. Na een korte achtervolging kon op de Raadhuisstraat rond 00.15 uur een 20-jarige Amsterdammer aangehouden worden. De andere personen werden niet meer aangetroffen. De politie vond even later braaksporen bij het postkantoor. De aangehouden man wordt daarvan verdacht Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

Veldhoven: Inbraak in winkel
Uit een winkel aan de Broekweg zijn tussen dinsdagmiddag 13.30 uur en woensdagochtend 6.30 uur vier kratten bier gestolen. De dader kwam binnen door een ruit van een toegangsdeur te vernielen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie